Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, zaklju

poruka: 5
|
čitano: 6.469
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, zaklju".
12 godina
offline
Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, zaklju

Treba skinuti kapu Nokiji. U doba kada telefoni uopste nisu bili toliko popularni i primamljivi kao danas prodati debelo preko 200 miliona. Svaka ćas sto bi se reklo ovdje.


btw mala ispravka, iPhone 6s je posljednji iPhone sa headphone jackom.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
 
4 0 hvala 0
10 godina
suspendiran
offline
Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, zaklju

Sjećam se jedne davne godine na Windaysima u Rovinju, bio je marketinški štand s Nokijinim mobitelima (u to vrijeme smartphone još nije bio "the thing").

Za oko mi je zapela Nokia E52, u to vrijeme djelovao mi je uređaj kao pravi "poslovni", za poslovne ljude koji rade važne poslove i primaju jako važne mailove.

Bio je dosta skup, ja sam u to vrijeme bio ako ne siromašan onda ne baš najboljeg materijalnog stanja, i to mi je djelovalo kao san snova. Bio sam dosta mlađi, maštao sam o tome da ga imam, da sam uspješna poslovna osoba koja putuje vlakom negdje kroz njemačke doline, i prima važne mailove. . Mobitel je ostao nedosanjani san, ali me nekako natjerao da postanem ovo što sam danas.

Koliko sam samo slika gledao tog jebenog mobitela, surfao netom, čitao recenzija, joj...

 

https://www.gsmarena.com/nokia_e52-review-384.php

 

Nakon nje došla je i Nokia E6 koja je bila još ljepša i djelovala da je za još važnije ljude , ali mi je E52 i dalje ostala "više u srcu", da se tako izrazim.

 

https://www.gsmarena.com/nokia_e6_00-review-616.php

 

Na Nokiji 2300 napisao sam prvu ljubavnu poruku , i dobio prve ljubavne odjebe

https://www.gsmarena.com/nokia_2300-513.php

 

 

Tako da jest, Nokijica jest prije "imala ono nešto", bila je cool, frajerski brand. Nešto što te uvijek vraća u ona lijepša vremena, poput retro konzola...

 

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, za

kad si to napisao sam se sjetio svoje e66
Nokia E66 - Full phone specifications (gsmarena.com)

bio je top mob, symbian je bio odlican os za ono vrijeme, masu aplikacija, igara i mogucnosti na mobu. ir port pa sam ga kao daljenski mogao koristiti, bas je bio odlican mob.

Mislim da ga jos imam negdje, al mi se raspalo kuciste, ovo izvlacenje tipkovnice me kostalo, jer kad sam bio zivcan sam natezao gore dole ()

14 godina
offline
Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, zaklju

super analiza, vraća nostalgiju...

 

Po sjećanju, kad smo krenuli u školu mogao sam birati nokiu3310 ili motrolu c115 koja je bila poput cigle, sjećam se da smo se loptali s tim i još je zvonio kad je majka zvala na ručak :D 

 

 

Iako ova analiza ima rupu, normalno da nitko neće prodati toliki broj komada u današnje vrijeme jer postoji veći izbor pa jedan model ne može biti toliko prodan. Vjerojatno bi Ford model T bio prvi po modelu auta koja je najprodavanija, da se napravi ista analiza za automobile.

 

 

 

 
3 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Ovo su najprodavaniji mobiteli u povijesti, za
Sjecam se Nokie 1100, stara ju je imala.
Tu noć je grmilo. Zbog svoje fobije od grmljavina, zatvorio se u sobu i dosla stara da me vidi dal sam ok. Popricali i pitala me dal joj mogu slozit brzo biranje na "jedinicu". Stavio joj broj starog. Ujutro stari vice i budi me "mama se ne budi", a zvala me prije 5 min da ju glava boli. Imala mozdani. I prije nego se onesvestila uspela staroga nazvati prek brzog biranja koji se odmah vrnul doma i nazval hitnu. Prezivela je tada. Pitam se da je bil neki smartphone kak bi se situacija izvrtila. Nokia 1100.
Moj PC  
11 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice