Apple ukinuo developerski račun Epic games na štet

poruka: 3
|
čitano: 2.467
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple ukinuo developerski račun Epic games na štet".
12 godina
protjeran
offline
Apple ukinuo developerski račun Epic games na štet

Iako Apple uredjaje koristim 14 godina (tablete i smartfone, MacOS ne mogu smisliti), te sto iz navike, sto iz nekih drugih razloga iste smatram boljima nego dostupnu (Android) konkurenciju, Apple je cisto zlo. Google bi trebao bit partner Appleu da budu prava osovina zla.

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Apple ukinuo developerski račun Epic games na

Slazem se sa svime osim sa dijelovima koji se ticu macOS-a i Googla. Da je neka druga kompanija u pitanju, cijela trakavica bi zavrsila davnih dana, a ovako lobiranje i moc cuda cine.

 

Smisao cijelog DMA je razbijanje antitrust politike kod monopolista i "gatekeepera", a ovaj potez Applea je upravo to. Sada bi EU komisija trebala:

1. i osnovno: odrezati drakonsku kaznu za namjerno izvrtanje zakona i u svrhu pokazivanja primjera drugima

2. objasniti Appleu da prema DMA ne mogu odlucivati tko moze imati alternativni App store

3. zabraniti Appleu da prema DMA ne mogu odlucivati tko moze uciniti aplikacije dostupnima putem alternativnog App storea

 

15 godina
offline
Re: Apple ukinuo developerski račun Epic games na
kerum kaže...

.. Sada bi EU komisija trebala:

..

 

 - .. dobiti čvrgu? zaboraviti ili praviti se ćoravom.. kao za brexit i sl. jer ujko je jak, važan, ima sve.. a eu nema dok s istoka vreba opasnost, odnsno za dizelgate je usa lupila kaznu vw-u, dok je još za trumpeka makaronćić nešto prijetio pa je trumpek rekao da neće uvesti frenč sir i šampanjac, tad je makaronćić zašutio.. (pri čemu je on jedini štitonoša-paž na dvoru eu-princeze, jedini s nekim mačem.. bombom..).

 

-prošla ne naplaćena kazna.. 13 milijardi. To bii inače morala tad platiti irelandija, no ništa, prave se glupi, jer..

+ a pazi, irska je to trebala naplatiti, tj porez, kazna bi išla irskoj, odnosno ako to ne naprave tad bi irska morala uplatiti eu.. no irska se bunila (dvostruka antilogika) dok nakon brexita nitko ni ne pomišlja potegnuti kaznu, jer usa+uk su tu ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2024 19:32 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice