DMA i Epic protiv Applea, tko je popustio u ovoj v

poruka: 1
|
čitano: 2.090
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DMA i Epic protiv Applea, tko je popustio u ovoj v".
12 godina
protjeran
offline
DMA i Epic protiv Applea, tko je popustio u ovoj v

DMA-ine regulacije, poput obavezne interoperabilnosti i ograničenja za gatekeepere (čuvare vrata u bukvalnom prijevodu, kako ih naziva DMA, inače se misli na vlasnike platformi), smatra se potencijalno gušenjem inovacija.

 

Ne znam kojim jezikom g. Podnar pise, ali kod nas se bukva (europska bukva, fafarikula, lat. Fagus sylvatica), bjelogoricno drvo, nalazi samo u sumi, s obzirom da je najrasprostranjenija sumska vrsta drveca u RH.

 

Jesu li cuvari vrata iskljucivo drvenih vrata od bukve ili cuvaju i vrata nekih drugih materijala saznat cemo u iducem nastavku. Inace, u prvom desetljecu ovog stoljeca pri (pre)uredjivanju prostora bio je vrlo popularan namjestaj, a i laminat izgleda bukve. Najcesce se radilo o umjetnim tvorevinama (imitacijama), ali po tome se i danas mogu prepoznati stanovi koji su uredjivani u osvit 21. stoljeca. Kao nekada pticji javor.

 
1 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice