Vodič za kupnju televizora: OLED na vrhu piramide

poruka: 7
|
čitano: 8.224
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vodič za kupnju televizora: OLED na vrhu piramide".
16 mjeseci
odjavljen

ovo je bio izvrstan uradak.. posebno posjeta trgovina.

0 0 hvala 0
15 godina

samo da napomenem da se ne bi drugi zaletjeli: Philips TV sa modificiranim Philips smart TV suceljem imaju samo Netflix od streaming aplikacija. znam jer sam uzeo takav za starce i shvatio da nema nista drugo. srecom pa njima ne treba nista od toga, ali kad sam vec kupovao, bas sam se razocarao (ne)mogucnostima. ogranicen smart do bola...

tko treba druge streaming servise osim netflixa, neka gleda Philips modele koji imaju Google TV

2 0 hvala 2
4 godine

Kako moze biti na vrhu kad i taj panel ima hrpu mana, što je s prikazivanjem texta kod koristenja kao monitora?

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Re: Vodič za kupnju televizora: OLED na vrhu piram
I napomena vezana uz cijene: redovna vs akcijska cijena je očito uzeta sa sd cjenika. Molim pogledajte usporedne cijene na nabavi i jeftinije.hr. Realna razlika je puno manja. Gotovo da i nije akcijska cijena😂

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vodič za kupovinu televizora: OLED ili LED. Članak dostupan pretplatnicima.

Znači, tko drži u ruci BUG br. 379 je uskraćen možda?

0 0 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

Kako moze biti na vrhu kad i taj panel ima hrpu mana, što je s prikazivanjem texta kod koristenja kao monitora?

Evo, ja koristim 42 inchni oled kao monitor vec godinu dana i bez problema pročitao tvoju poruku! I cak ti odgovorio! \o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
17 godina
moderator
erar kaže...

Vodič za kupovinu televizora: OLED ili LED. Članak dostupan pretplatnicima.

Znači, tko drži u ruci BUG br. 379 je uskraćen možda?

Nije uskraćen. Pročitaj napomenu na kraju uvodnika (str. 7)...

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2024 22:20 (Miro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice