Jedini smislen dizajn za preklopne mobitele po meni.

Jedini smislen dizajn za preklopne mobitele po meni.
Moj prvi zahtjev za mobitel je da mi stane u prednji džep traperica i da još mogu zavezati cipele. Već četiri godine imam Google Pixel 4a (5.8" ekran) i molim boga da mi što duže potraje. Jer kakav je trend, uz slijedeći model ću morati naručiti i pederušu, ako ne možda i ruksak.
Na mobitelu niti radim porezu prijavu, niti dizajniram novu kuhinju. A za pogledat vozni red dok sam negdje na putu bi mi bio dosta i ekran od 5". Očito spadam u marketinšku grupu "dinosauri i ostali fosili" koja se topi brže od alpskih glečera.
A neznam, meni bezveze, ili imam komp, tablet ili klasicni mobitel. Ovo nemozes ni zastititi sa nekom navlakom, a i lako se razvali cijeli mehanizam, ekran koji se presavija... ne hvala.
Moj prvi zahtjev za mobitel je da mi stane u prednji džep traperica i da još mogu zavezati cipele. Već četiri godine imam Google Pixel 4a (5.8" ekran) i molim boga da mi što duže potraje. Jer kakav je trend, uz slijedeći model ću morati naručiti i pederušu, ako ne možda i ruksak.
Na mobitelu niti radim porezu prijavu, niti dizajniram novu kuhinju. A za pogledat vozni red dok sam negdje na putu bi mi bio dosta i ekran od 5". Očito spadam u marketinšku grupu "dinosauri i ostali fosili" koja se topi brže od alpskih glečera.
ja godinama nosam od 6.7 incha telefon i ne mislim nista manje uzimati. a i mogu zavezati cipele bez problema. mozda da predjes na regular fit umjesto skinny velicine?
Po meni odlična fora i odmah bi si ga uzeo da ima Google servise i da ne košta sigurno 3.000€.
Imati mobitel i tablet u jednom je genijalna ideja, multimedija i gaming na tabletu, a mobitel za telefoniranje i dopisivanje.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)