Nevjerojatno. Nakon 40 godina razvoja elementarna stvar kao što je spremanje datoteka ne radi! WTF?!
E moj Microsofte, trebaš temeljito očistiti kuću.
Natrpali ste gomiletinu svega i svačega, a zanemarili osnove.
Nevjerojatno. Nakon 40 godina razvoja elementarna stvar kao što je spremanje datoteka ne radi! WTF?!
Kako sam već napisao u jednom ranijem postu, Microsoftu je važno da se redaju nove verzije Office paketa, a bugove tko šljivi (osim što bugovi ne šljive ni korisnike).
-to je AI-fičer.. edukativni, tj juzer koji u naziv filea upiše # i extenziju ucase-.DOCX zaslužuje brisanje.. :)
-uz moguću ispriku ta to radi treća apps kao antivirus mada je i on njihov..
-da, život je pun paradoxa, ne toliko iznenađenja, jer prvih nekoliko puta smo možda iznenađeni, sad više ne a život kao muphyjevi zakoni potvrđuje da će se gluposti raditi vječno, čak kad pomislimo da stvarno više nema načina, šanse, da su već sve ispucane ms nađe novi način, nije uzalud jedna od vodećih kompanija :))
-teško.. :) .. tj bez 'ulaženja dublje'.. 99% je to povezano s malware-macro i sl. fičerima, jednako kao što se u adresi patha-browsera može nalaziti nedozvoljeni znak-kod.. tj par znakova ('slova') su rezervirani-zabranjeni..
-tj, sigurno (ili vjerojanto) nema veze sa samom save (open-print-..) kontrolom, modulom, zajednički na nivou office-win-appsa kao standardna kontrola s filterima, nego nešto takvo-vanjsko, antivirus-firewall-mreža.. zaštita koja ponekad 'štiti prejako' :)
Skoro sav uredski (i ne samo uredski) softver je bio dobar i prije 10 ili 15 godina. Ono, to je to, zatvaraj butigu. Sve poslije toga je izmišljanje tople vode i osiguravanje da developer ima prihoda.
+ redesign ikona i pretumbavanje menija.. pa i paketi-kombinacije kupnje, npr pojedinačne app iz paketa što više nije office :)
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)