Sada je i službeno: Apple Intelligence u Europskoj

poruka: 5
|
čitano: 3.061
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sada je i službeno: Apple Intelligence u Europskoj".
6 godina
Sada je i službeno: Apple Intelligence u Europskoj

Stara konjina Trump sere o carinama za Europu, a Europljani dijele informacije Googleu, Appleu i Microsoftu na tone koje ih cine uspjesnima. 

Da je Europa pametno odigrala trebalo je davno otkantat jedne, druge i trece. Sad smo ovisni o njima jer nemaju konkurencije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2025 1:27 (Tkozna).

4 0 hvala 0
13 godina
Re: Sada je i službeno: Apple Intelligence u Europ
Imam taj Apple Inteligence na Macu i koristio sam ga točno jednom, prvi put kad sam instalirao.

Nepotreban crap.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Tkozna kaže...

Stara konjina Trump sere o carinama za Europu, a Europljani dijele informacije Googleu, Appleu i Microsoftu na tone koje ih cine uspjesnima. 

Da je Europa pametno odigrala trebalo je davno otkantat jedne, druge i trece. Sad smo ovisni o njima jer nemaju konkurencije.

a nismo spojeni na njih s par pipa ko što smo bili na ruski plin pa da dignemo to u zrak...

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Cordas kaže...
Imam taj Apple Inteligence na Macu i koristio sam ga točno jednom, prvi put kad sam instalirao.

Nepotreban crap.

Najveća mana je što ne podržava hrvatski već samo engleski (neznam dali druge jezike podržava koje siri podržava). Ali danas kada većina popularnih AI rješenja podržava apsolutno sve jezike, ovakav limit drastično smanji korisnost. A još i više ako ne zna ništa konkretno o meni. ChatGPT ima onaj memory feature (najbolja stvar ikad) i pomalo počne učiti iz tvojih upita tko si, što radiš i slično, i onda već meni sve rezultate puno preciznije i bolje odgovara jer uvijek promatra iz konteksta što već zna o meni.

Jedini feature kojem sam se veselio je onaj iphone mirroring, ali nažalost to EU još uvijek nije dozvolila iz nekog razloga

Stoja
16 godina

Da zasto taj mirroring ne radi u EU i kada bi to trebalo stici

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2025 16:55 (JosephBullet).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice