Panika na kriptoburzi: nakon hakiranja Bybita kori

poruka: 7
|
čitano: 3.214
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Panika na kriptoburzi: nakon hakiranja Bybita kori".
16 godina

Ovo je dobar stres test za Teter i sav kripto.

Ogroman događaj a skoro nikakve posljedice za eko sistem, ništa se nije depegalo, niti neke značajne promjene u cijenama kripta.

Btw i burza Xeggex je hakirana nedavno, ali nigdje nitko o tome ne priča.

Poloniex i HTX su hakirani prošle godine ak se dobro sječam..

Nije sigurno imat pare na burzi.

0 0 hvala 1
17 godina

Budimo hrabri!

sav keš u kripto!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kad bude pravi bank run na banke, ispostavit će se da je Bybit oaza sigurnosti bio.

“See the happy moron, / He doesn’t give a damn, / I wish I were a moron, / My God! Perhaps I am!”

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Panika na kriptoburzi: nakon hakiranja Bybita
Kako vi čuvate sigurnosnu lozinku za svoj hardverski novčanik (one 24 riječi)?

Ja zapisao na papir i sakrio ga, već se mjesecima ne mogu sjetiti gdje - to je onda valjda dovoljno sigurno! 😂
...
Moj PC  
7 0 hvala 0
5 mjeseci
Kod mene još gore stanje , sve šifre su u mobitelu u bilješkama , kopija na Telegramu i na laptopu treća kopija .
Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅

PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.
16 godina
Sirotanovic kaže...
Kod mene još gore stanje , sve šifre su u mobitelu u bilješkama , kopija na Telegramu i na laptopu treća kopija .
Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅

PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.

Ček..ti stvarno držiš šifre u digitalnom obliku na uređaju spojenom na internet?

To je jedan od najčeščih načina na koji hakeri (malware) ukrade kripto.

14 godina

Vidiš da je napisao da nema para.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice