Gigabyte Radeon RX 9070 Gaming OC 16G - Ozbiljna p

poruka: 7
|
čitano: 3.809
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gigabyte Radeon RX 9070 Gaming OC 16G - Ozbiljna p".
14 godina

ozbiljna prijetnja jedino novčaniku...

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

Ova kartica je dosta losija i od obicne 5070 u nekim naslovima ali za cijenu od 700e super kupnja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Gigabyte Radeon RX 9070 Gaming OC 16G - Ozbilj

Zato ja osobno mrzim takve grafove - nepotrebno dugacki i stvaraju dramatican dojam. Ono, gledam kolko je to dosta losije i u uporedbi sa 5070 u tim nekim naslovima razlika je 6 fpsa dok daju preko 80-90.

Edit: gledao sam krivo, 9070xt u odnosu na 5070ti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 12:14 (ukay1000).
13 godina

U grafovima koje si ti postao je 1 FPS razlika

Super Maria su stvorili Japanci, govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
7 godina

Kako vidim trenutno su cijene na Amazonu između 850-950 za običnu 9070, a XT od 1000-1300 ojra, što je iskreno poprilično previsoko da budu ikakva konkurencija zelenima pogotovo kad se tamo stabiliziraju cijene... iskreno ne kontam cjenovnu politiku AMD-a!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
nikonja kaže...

Kako vidim trenutno su cijene na Amazonu između 850-950 za običnu 9070, a XT od 1000-1300 ojra, što je iskreno poprilično previsoko da budu ikakva konkurencija zelenima pogotovo kad se tamo stabiliziraju cijene... iskreno ne kontam cjenovnu politiku AMD-a!

Al kak misliš previsoka cijena, a vidim otišlo svugdje. Tu i tamo neki komad se uspije nać za veću cijenu. Da je cijena previsoka očekivao bih da će bit na biranje.

7 godina
Hazar kaže...
nikonja kaže...

Al kak misliš previsoka cijena, a vidim otišlo svugdje. Tu i tamo neki komad se uspije nać za veću cijenu. Da je cijena previsoka očekivao bih da će bit na biranje.

Normalno da se prvi komadi rasprodaju pogotovo kad ih svatko dobije po 20ak komada, jedan manji dio onima koji ih stvarno žele i pare im nisu problem, drugi dio našim dragi scalperima koji žele zaradit na tome. Iskreno meni je žao da nisam isto i sam napravio i zaradio na ovcama sa Nvidijinom 5 generacijom... budala jbg.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice