Al ono... spojler alert anyone?
Druga sezona serije "The Last of Us" je ispravila
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.105
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sva sreća da sam pogledao drugu epizodu, onako bez najave samo najveći spoiler uleti...
Anyway, meni užasno smetalo što mi motiv negativca uopće ne drži vodu, a još manje ljudi koji je prate. Moš misliti kako bi je ekipa slijedila bez hrane u ovakvom svijetu u osobnoj osveti, ne tjedan dva nego 5 godina. U svijetu gdje se ljudi ubiju za paštetu. Bezveze.
Inaće ostatak serijala je neloš.
Sva sreća da sam pogledao drugu epizodu, onako bez najave samo najveći spoiler uleti...
Anyway, meni užasno smetalo što mi motiv negativca uopće ne drži vodu, a još manje ljudi koji je prate. Moš misliti kako bi je ekipa slijedila bez hrane u ovakvom svijetu u osobnoj osveti, ne tjedan dva nego 5 godina. U svijetu gdje se ljudi ubiju za paštetu. Bezveze.
Inaće ostatak serijala je neloš.
Spoiler
Abby ima motiv jer joj je ubijen tata sa kojim je bila u dobrim odnosima. Glavni tip iz družine je zaljubljen u Abby, ostataku ekipe je valjda bolje kad su zajedno sa ljudima koje poznaju nego negdje samostalno.
Bude se to dodatno obajsnilo kroz seriju kao što se i kroz igru.
I to nisu negatici, nema u igri/seriji negativaca i pozitivaca....nema crno/bijelih likova nego svaka medalja ima dvije starne. Pozitivac/negativac ovisno u kutu gledanja.
Vječita dvojba da li vrijedi žrtvovati jednu nevinu osobu za boljitak mnogih itd.
Ne znam kakvo je Vaše gledište ali smješan mi je bio onaj odbor u drugoj epizodi ako se ne varam gdje su raspavljali o novim potezima, među članovima odbora je falila samo rasa nekog vanzemaljca. Nisam rasist ali čovječe toliko trpanja svih rasa i istospolnih orgijanja, postalo je smješno, nadam se da će to izaći iz trenda.
U prvoj sezoni je to čak i funkcioniralo jer Ellie prema priči tada ima 14 godina.
Sad, kada bi isti lik trebao imati 19 godina Bella je teška banana. Trebali su odraditi recast, imo.
I ako je glavni lik družine zaljubljen u Abby, ja bi eto prvi reako, znaš što, odoh se ja pridružiti nekoj drugoj frakciji fireflya (a ocito je da postoje jer vidi vraga, ekipa ima vojsku,lol) nego tumarao za doslovce ludom trebom 5 godina po divljini.
btw kako funkcionira taj gljiva, telepatski upravlja s svim ovim zombijima ili? Jer inace kretanje zombi vojske nema nekog smisla...
Napravili su prvu igru i onda su na sve buduće projekte vezane za TLOU odlučili baciti Uno reverse da sve zajebu i bome jesu.