Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi rast

poruka: 8
|
čitano: 1.880
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi rast ".
15 godina

bitno da dižu cijene za godišnju stopu inflacije

nemam za potpis

2 0 hvala 3
16 godina

... još bolje da to rade uz pomoć hakoma, koji izgleda ne zna što mu je posao-statut-svrha.. no dok je podstanar, kako očekivati drugačiji odnos..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
9 godina

Dok istovremeno radnici (planiraju) štrajkaju jer su plaće smiješne...

Danke Deutschland!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2025 10:11 (Nuclear_Phoenix).

3 0 hvala 0
11 mjeseci

https://slobodnadalmacija.hr/split-i-zupanija/split/djelatnici-prosvjedovali-u-splitu-inzenjeri-nemaju-cak-ni-prosjecnu-placu-ht-minimalna-primanja-40-su-visa-1472256

Da, baš interesantno, povečali 22% FTTH mrežu..jasno da jesu, povukli u još jednom gradu, koji već ima 3 ostale ftth mreže, optiku. Pa nek' se nadje, da korisnik može odabrati jednu od 4 pa ko da jeftinije.

A ostali? Bakar, i to na max 10mbit, što će vam više.. OTA? Ma nema beda, brzine od 20-100mbit u oscilacijama od 2 do 40 i pingom od beskonačno. A kad navale turisti onda 0,5mbit max svima.

Nedavno sam s kolegom baš prodiskutirao zašto je Starlink kod nas 50€, a recimo u Italiji i Francuskoj 29€.

Pa priupitasmo AI, odgovorio je zato jer je kod nas fiksna infrastruktura na razini Gabona pa je jedina alternativa Starlink, dok to vani nije slučaj. Samim time postoji prostor za višu cijenu, budući ljudi nemaju mogučnost dobiti kakav-takav internet vrijedan 2025. godine. Ovo što imamo sada (osim onih 10% države) je internet na razini 2000.

Kod mene, bakar, max brzine 10mbit, upload 0,5mbit koji ako se iskoristi za upload slike od cca. 5-6Mb kompletno zamrzne cijelu mrežu i resetira ruter, a cijena veća nego najbrža optika.

Građani drugog reda, što reći, zato uzeo Starlink i odj* sve ove naše "menađere", a sad razmišljam i da uzmem SIM od vanjskog operatera i da se kompletno maknem od ove lopovske bagre..

Primjer HT-ovog posla u mojoj okolici, onog čime se hvali. Slika govori sve. (Sve se bojim kako to tek unutar ormarića izgleda..)

127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2025 13:08 (yoko999).
Moj PC  
2 0 hvala 2
7 mjeseci

A niš pošto su mi već 3-4x digli tarifu unazad god dana, potražiti ću alternativu. 

2 0 hvala 0
5 mjeseci
Re: Hrvatski Telekom u prvom tromjesečju bilježi r
Kažu u tekstu da im je cilj nastaviti rasti.
Pa nije im loš plan, svake godine će znači nastave dizati cijenu. Ostali - "konkurencija" će pratiti igru u istom stilu kartel dogovora cijena, može to tako kad se ne boje regulacije, dok ta regulacija drži oči širom zatvorene, vjv. uz neki "znak pažnje".

0 0 hvala 0
13 godina

Pa jel nemaš opciju/volje postavit svoju wifi opremu na krov u dogovoru sa još par ljudi " do susjednog sela" ? gdje ima bolji internet ?

Složio sam si to sam prije 20-ak godina, dok je adsl bio sheet i skup . Isto kao i wifi oprema.

i drljali smo tak par godina dok internet nije pojeftinio/postao dostupan.

Sjećam se da bi nam glavni Ap riknio valjda svakih 6mj, a i dalje smo financijski bili u manjem minusu nego da smo svaki uzimali svoj spori adsl priključak.

Vidim danas ima outdoor Cpe-a sa integriranom usmjerenom antenom za 50 EUR.

Tko zna, možda imaju i klemu za uzemljenje :-)

9 godina

AP je živ, to je podla teorija zavjere i sprdnja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice