Kreator Fallouta objasnio zašto bi se izrada remas

poruka: 6
|
čitano: 5.322
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kreator Fallouta objasnio zašto bi se izrada remas".
11 godina

Meni svi ti razlozi zvuče kao "ja ne bih da se napravi remaster, nego da moja verzija ostane jedina, pa onda prenapuhavam probleme koji se pojavljuju kod svih remastera".

Watcomov compiler je bio buggy?!?!? Današnji više nisu pa je to problem???

Što s glasovima preminulih glumaca - snimit će ih novi glumci, otpočetka.

Cutscenes su u nekom vlastitom formatu - napravi se screencapture pa će biti u novom formatu. Ili, ako se već radi remaster - snime se potpuno nove, a ne da budu u rezoluciji 640*480!

I tako dalje, i tako dalje...

5 0 hvala 0
9 godina

Apsolutno protiv.

Dosta je kakanja po klasicima i unistavanja dobrih igara, fallout 1 (i 2 kad se vec prica) su odlicni takvi kakvi jesu. Nema ih potrebe miksati, remasterirati, osvjezavati, rimejkati, ne sedlajte mrtvog konja.

Tko zeli odigrati, moze ih i danas bez ikakvih problema pokrenuti, odigrati i uzivati onako kako se uzivalo nekada, u atmosferi, prici, milion sitnih detalja, fora i fazona.

Pametnije je da se uhvate posla i naprave jedan posten fallout, novi, originalan (koliko moze biti), onako kako treba biti, jer, zadnja 2 puta im bas i nije uspjelo.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
Re: Kreator Fallouta objasnio zašto bi se izrada r
Damir22 kaže...

Apsolutno protiv.

Dosta je kakanja po klasicima i unistavanja dobrih igara, fallout 1 (i 2 kad se vec prica) su odlicni takvi kakvi jesu. Nema ih potrebe miksati, remasterirati, osvjezavati, rimejkati, ne sedlajte mrtvog konja.

Tko zeli odigrati, moze ih i danas bez ikakvih problema pokrenuti, odigrati i uzivati onako kako se uzivalo nekada, u atmosferi, prici, milion sitnih detalja, fora i fazona.

Pametnije je da se uhvate posla i naprave jedan posten fallout, novi, originalan (koliko moze biti), onako kako treba biti, jer, zadnja 2 puta im bas i nije uspjelo.

Vidiš osobno nemam ništa protiv remastera. Dobiješ "sređenu" igru ali orginal idalje ostaje tu gdje je, kome se sviđa orginal neka ga igra. Remaster sigurno privuče veći broj igrača koji možda zaigraju i orginal kad-tad.

To što je remaster/remake loše izveden ne umanjuje genijalnost orginala.

9 mjeseci
Re: Kreator Fallouta objasnio zašto bi se izrada r
Upravo poslušao OST Fallout i prepoznao sam da većina pjesama se nalazi i u Falloutu 3 , što u običnoj igri što u DLC dodacima, a moguće i nešto u New Vegasu. Stoga ne razumijem kuknju kako bi to bilo teško izvesti s glazbom u remake Fallouta. Lik nešto kaki.
Uostalom velikim dijelom ta glazbe je užasna i ne bi fulali s novim uratkom 😅
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

bez te glazbe, fallout nebi bio fallout......

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Ovo ici remastirati bi bio debakl, jednostavno igra je prestara i tehnicki vjerujem da to nije moguce izvesti jer bi to ispalo kao da prakticki rade novu igru, previse vremena i novaca, i svi ti studiji su propali odavno!

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice