Huawei Watch GT4 stiže na tržište u dvije veličine

poruka: 6
|
čitano: 3.935
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei Watch GT4 stiže na tržište u dvije veličine".
7 godina
neaktivan

Imate grešku u tekstu, sa uvijek uključenim prikazom baterija na gt4 46mm traje sedam dana, a na 41mm traje četiri dana, baš kao što je prikazano na ilustraciji. 

0 0 hvala 0
9 godina

ne kuzim zasto bih imao uvijek always on display .. Cim okrenem ruku upali se ekran i to mi je dovoljno za vidjet koliko je sati,eventualno da ima opcija prilikom određenih vjezbi ili necega da ima always on,il istek ekrana nakon min dvije xy. Kopka me sad trazim si zamjenu za GT2e . Treniram 4-5x tjedno gym ponekad ubacim i dan plivanja u bazenu (terme itd active recovery) pa mi treba vura da relativno precizno mjeri i ne krepa kao ovaj nakon plivanja u tuhelju 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: Huawei Watch GT4 stiže na tržište u dvije veli
Čitaj sitna slova na ilustraciji kolega ;)
7 godina
neaktivan
Hvala, moja greška. Zbunilo me što u kući imam huawei gt2 gold 42mm , na njemu always on display upaljen čak i po noći pa traje četiri dana baterija. Možda je računica uz intenzivne treninge, sumnjam da je u gt4 puno manja baterija.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2023 14:35 (ajimerej).
7 godina
neaktivan
@sseennoonn evo ja totalno drugačije radim. Prva stvar mi je uključiti always on na satu. Često se događa da u razgovoru u 4 oka želim vidjeti koliko je sati i krajnje mi je neugodno zakretati ruku i bez imalo manira gledati vrijeme.
Ovako uvijek vidim koliko je sati.

Također tko ima posao gdje nonstop radi rukama, sat stalno pali gasi ekran i troši bateriju, možda čak i više nego kod always on (barem se tako meni pokazalo kod Garmina).

Da šteta što huawei nema dok recimo garmin ima načina da sebi podesite zaslon. Recimo vremenski ako želite narediti always on od 7 do 15, ili druga tema zaslona od 15 do 22. Ili kod zakretanja zapešća da se prikaže drugačiji izgled... Ima super te neke aplikacije trećih strana gdje si sami (tko zna) možete programirati i prilagoditi izgled i ponašanje sata.
7 godina
protjeran
Ima li mogućnost mjerenja u teretani koliko si napravio setova i repa? Ili prati samo generički kalorije, otkucaje i vrijeme? To sam imao na ticwatchu pred par godina i sad ne vidim da ti itko nudi osim Garmina.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice