Imate grešku u tekstu, sa uvijek uključenim prikazom baterija na gt4 46mm traje sedam dana, a na 41mm traje četiri dana, baš kao što je prikazano na ilustraciji.
Huawei Watch GT4 stiže na tržište u dvije veličine
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.935
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kuzim zasto bih imao uvijek always on display .. Cim okrenem ruku upali se ekran i to mi je dovoljno za vidjet koliko je sati,eventualno da ima opcija prilikom određenih vjezbi ili necega da ima always on,il istek ekrana nakon min dvije xy. Kopka me sad trazim si zamjenu za GT2e . Treniram 4-5x tjedno gym ponekad ubacim i dan plivanja u bazenu (terme itd active recovery) pa mi treba vura da relativno precizno mjeri i ne krepa kao ovaj nakon plivanja u tuhelju
Ovako uvijek vidim koliko je sati.
Također tko ima posao gdje nonstop radi rukama, sat stalno pali gasi ekran i troši bateriju, možda čak i više nego kod always on (barem se tako meni pokazalo kod Garmina).
Da šteta što huawei nema dok recimo garmin ima načina da sebi podesite zaslon. Recimo vremenski ako želite narediti always on od 7 do 15, ili druga tema zaslona od 15 do 22. Ili kod zakretanja zapešća da se prikaže drugačiji izgled... Ima super te neke aplikacije trećih strana gdje si sami (tko zna) možete programirati i prilagoditi izgled i ponašanje sata.