Huawei prodao 12 milijuna P9 uređaja i 5 milijuna

poruka: 2
|
čitano: 1.048
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei prodao 12 milijuna P9 uređaja i 5 milijuna ".
14 godina
offline
Huawei prodao 12 milijuna P9 uređaja i 5 milijuna

Bome svaka čast Huawei-u, svake godine postaju sve bolji i bolji. Meni osobno broj 1 marka za mobitele, jedino što su sada već podosta digli cijene u skladu i sa svojim rangom na svijetskom tržištu, ali njihovi mobiteli imaju par odlika koje većina (ne svi) konkurencije nema, a to je odlične izdržljive baterije ( u svim segmentima njihovih proizvoda), odlično lagano sučelje (EMUI - na kojeg treba malo privikavanja) koji i nakon godine dana intenzivnog korištenja nema nikakovih naznaka trzuckanja i zastajkivanja čime se po meni jedino Google uređaji mogu pohvaliti jer imaju čisti OS bez ikakovih blesavih sučelja koje samo usporavaju cijeli sistem, odlične vlastite CPU (Kirin) koji radi čuda, a k tome jako mali potrošač baterije, sada su sa novom serijom P10 u suradnji sa Leicom napredovali u segmentu sa kamerama tako da mogu konkurirati i ostalima koji su jaki na tom području.

Sve u svemu jako su napredovali unazad dvije tri godine i čuda su napravili od svojih mobitela i definitivno ih podržavam i samo neka nastave u tom smijeru, jer mene su pridobili kao kupca sa svojim kvalitetnim uređajima.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Huawei prodao 12 milijuna P9 uređaja i 5 milij
Ja imam njihov honor 7 i mob je vrh i slijedeći će biti Mate 9. Vrhunski mobiteli lipog dizajna i vrhunske autonomije i šikneš nova launcher i piči..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice