Google Android 5.0 – Key Lime Pie

poruka: 1
|
čitano: 1.317
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
offline
Android 5.0

Google Android 5.0 – Key Lime Pie mogao bi imati svoj debi između ožujka i lipnja, a najvjerojatnije tijekom Google I / O konferencije.

 

Prema neslužbenim informacijama koje kruže prostranstvima interneta, X Telefon i LG Nexus 5, mogli bi biti prvi modeli nosioci sustava. Google Android 5.0 – Key Lime Pie će također podržati  Google Glass i donosi priličan broj promjena:  optimizaciju multimedije, bolje korisničko iskustvo s višestrukim izborom za kontakte, unos teksta se penje na višu razinu, korisnici odlučuju želi li,  ili ne žele,  ažurirati svoj uređaj na najnoviju inačicu OS-a, dok programeri aplikacija dobivaju više komercijalnih mogućnosti i promocija.

 

Osim navedenog dolazi još nekoliko noviteta:

- Automatska kontrola: Trenutno za uključivanje/isključivanje zvona, podatkovne veze potrebno je učiniti nekoliko stvari. Android 5,0 će omogućit jedinstveno upravljanja ovim funkcionalnim karakteristikama. Tako bi se povećala
učinkovitost, smanjila potrošnja energije i korištenje ultra niskog pozadinskog osvjetljenja će biti humanije.

- Dublja integracija društvenih mreža: Platforme poput iOS-a i Windows Phonea, imaju snažnu integraciju društvenog umrežavanja. Android je prilično spor u tom smislu. Proizvođači mobilnih uređaja uglavnom kroz svoja korisnička sučelje rješavaju dodatke za najvažnije društvene platforme. U novoj inačici sustava Google donosi novi, jedinstveni oblik integracije za društvene mreže.

- Jedinstvena aplikacija za prednju kameru: Prednja kamera sve više je sastavni element smartphonea i tableta, ali ne postoji jedinstvena aplikacija za njeno korištenje. U većini slučajeva korisnici odabiru Skype aplikaciju, ili nalaze neka druga rješenja. Google bi trebao u inačici 5.0, pružiti jedinstvenu aplikaciju za video chat u sklopu platforme.

- SMS sinkronizacija: Koristite li često SIM karticu u više uređaja i spremate na nju SMS poruke, može vam se desiti da ih ne možete naići ili one ne mogu sinkronizirane. Razlog je što Googlea ima tendenciju da se podaci pohranjuju na telefonu umjesto na SIM kartici. Google Android 5.0 – Key Lime Pie , dodaje podršku za tekstualne poruke pohranjene na SIM kartici, SD kartici, kao i cloud pohranu.

Lijep skup poboljšanja značajki, mora se priznati. Sigurno je to samo jedan maleni dio.  Kada pristignu  nove informacije, ne brinite, podijeliti ćemo ih s vama.

http://www.soundstream.com/
 
8 0 hvala 4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice