Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 36.722
|
čitano: 13.083.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

 

Evo da se zahvalim Ficheku na odgovoru i da izvjestim da sam jučer kupio ovaj Lenovo Z50 u Harveyu... to je verzija kaj dolazi sa win 8.1, 6 GB RAMa, SSHD od 1TB....

 

Dugo sam tamo paralelno uspoređival Acer V3 i taj Lenovo i na kraju ipak piknuo ovaj.

 

Prevagnuo je ekran.. naviknuo sam na stari laptop koji je imao Gloss TN matricu... naime kod ovih matt TN ekrana su mi boje uvijek nekako isprane... a kak dosta uređujem fotke i volim življe boje ipak je prevagnuo taj sjajni ekran (ionak ne nosim previše laptop van).

 

Nadalje zeru mi Lenovo djeluje čvršće izrade...

 

I zanimljivost za kraj... Harvey Norman na oba laptopa daje 2 god. tvorničke garancije?? iako su kod većine drugih trgovaca standardne po 1. god bez nadoplate.

 

 

 

 

 Mozes mi reci, ako igras igrice,kako se ponasaju na njemu ?

9 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

TO: cropunk

 

Tek sam ga jučer uzeo i bojim se da neću imat vremena za instalirat i pokrenut neku igru još tjedan dva...

 

al izvjestim kad instaliram.. mislim da prvo ide Far Cry 4 :-)

 
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Ekipa šta mi preporučate iz linksa do 3.000 kn? Laptop za internet banking, office i takve stvari. Ne mora imati windowse...

Freak Show Inc.
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

kupit cu ovaj najvjerovatnije http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-f751lk-t4048d-173-intel-core-i5-4210u-170-ghz__10979601

pa me zanima jel ga mogu nadogradit na 12 gb rama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

ekipo sorry ako je bilo vec to pitanje i ako je OT...ali me zanima koja je razlika kod intelovi procesora oznaka na kraju u,m, itd...

 

hvala unaprid na odgovorima

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
MOgY kaže...

ekipo sorry ako je bilo vec to pitanje i ako je OT...ali me zanima koja je razlika kod intelovi procesora oznaka na kraju u,m, itd...

 

hvala unaprid na odgovorima

 

http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/processor-numbers.html

 

Freak Show Inc.
12 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
anonymous_Zg kaže...
The_Fichek kaže...

Guglaj i youtubeaj, ja nemam taj laptop niti sam ga vidio sa upaljenim ekranom uzivo. Nemozes dobit i IPS ekran i opake specifikacije za taj rang, ne ide to tako, ne kaze se bez veze da su laptopi opcenito, tj. naspram desktop PC-a manjeg ulozeno/dobiveno omjera. Ako se nemozes jos vise protegnut za N551JK sa IPS, 850M, i5H od 5700kn ili sa i7HQ od 6200kn, nemoras zalit nego u buducnosti kupis jeftiniji kvalitetan vanjski monitor i na njega prikopcas X550JK. Za kraj, mali oprez kod RAMa, u X550JK bi trebalo ici max. 12GB jer je 4GB zalemljeno.

 kad bi kupio x550jk onda kad bi kupio neki monitor recimo full hd 22 inca, jel bi mogo stavit onda na 1920x1080 da ne bude na 1020x720

 Naravno, u mene je upravo spojen na FHD monitor.

 

Za test sam stavio Far Cry 4 i vrti na  toj rezoluciji bez greske. Jos kad umjesto 2GB stavim 8GB rama i SSD umjesto HDD-a, tek onda ce se moci iskoristiti puni njegov potencijal.

12 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Sta imas x550jk? Kak imas sam 2gb rama, i hvala na odg :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav, 

 

zanima me mišljnenje za navedeni laptop pošto bi išao na 17inch.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=12041

 

radi se o asusf751LK, koji uz hdd ima i ssd. Zanima me da li je to kako nekakva dodatna memorija cache ili posebno odvojen ssd disk od 24gb na koji bi primjerice instalirao windovse i programe koje koristim?

također, može preporuka možda nekog drugog laptopa do iznosa 5.600kn ali da je 17inch.

vidim da se spominju i nešto jači odnosno jači procesor ili bolji ekran (ips), ali uzeo bi radije gtx 850m grafičku nego li 840m.

 

i još nešto, da li u tom rangu do 5600kn mogu dobiti znatno bolji 15,6inch laptom nego ovaj asus.

 

Laptop prvenstveno za igranje.

 

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
anonymous_Zg kaže...

Sta imas x550jk? Kak imas sam 2gb rama, i hvala na odg :)

 Da, imam i7/850m/6GB verziju.

 

To s 2GB rama se odnosi na drugi keks rama tako da cu s ukupno 6GB rama prijeci na 12GB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 19:48 (assassin.st).
9 godina
neaktivan
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
The_Fichek kaže...
 

@Kiko1984

Definitivno Acer, najbolji ekran, nist losija izrada od Asusa, od HP vjerojatno nesto manje cvrst jer mislim da HP ima aluminij, a ova 2 imaju solidnu plastiku. Ima vec dost forumasa kaj ga je kupilo, neki su ga s ponosom slikali i stavili na temu Slike hardvera. Da, generalno razlika izmedju FHD i HD je osjetna, velika u igrama, a te igre bi mogao bez problema igrati na FHD, za Dotu ti odma velim da bi ju igrao na 50fps na FHD sa 80-85% render quality, high graphics, medium shadow quality (nebi bila primjetna razlika izmedju i3U i i5U, igra je vise graficki ovisna). Inace, imas recenziju tog laptopa na notebookcheck pa mozes vidit zasto je tolko preporucivan, naime ima vjerojatno najbolji TN ekran u tom rangu i jos i5U dok ostali nude i3U, a preporucujem ti da se protegnes na onog sa FHD, bilo sa i3U od 3700kn, bilo sa i5U i 6GB RAMa od 4600kn (taj ti prvi preporucujem jer jos mislis igrati WoW koji je CPU zahtjevna igra i pozeljan ti je cim veci takt procesora, tj. 1.9Ghz i3 bi mozda bilo premalo).

 

Hvala puno na pomoci.
Uzeti cu onda Acer.E sad koliko sam shvatio preporucas mi ovaj FHD sa i3 procesorom (nemogu nikako ovaj skuplji sa FHD).Ja si razmisljam ovako pa bi te molio da mi kazes jel ok razmisljam. Posto laptop mislim prvenstveno koristiti doma onda ga uvijek mogu spojiti na monitor (igrice) ili TV (filmovi) pa bi temeljem toga uzeo jaci proc,a ako cu ga koristiti negdje drugdje jebiga nebude mi nis bilo ak je losija rezolucija.Jel to ok razmisljanje ili bi ti svejedno preporucio i3 FHD?
I imam pitanje posto se ne razumijem u laptope.Kako sacuvati dugotrajnost baterije? Laptop bi pretezno bio na kablu,trosi li se u tom slucaju svejedno baterija i ako da kako to sprijeciti? Pretpostavljam tako da se izvadi baterija,ali citao sam recenziju na notebookcheck gdje pise za ovaj Acer da baterija nije pristupacna odnosno da se mora cijela tastatura micati kako bi se doslo do nje.Gubim li garanciju ako ju idem na taj nacin vaditi i ima li uopce potrebe vaditi bateriju ili pricam gluposti?
Treca stvar,posto je gore linux i on tvornicki dolazi ima li ikakvih poteskoca sa instalacijom windowsa? Citao sam i neki pisu da je u biosu nesto tvornicki podeseno da se winsi nemogu samo tako staviti nego moraju u servisu (sto se placa) ili bi ja morao flashati bios (to necu radit na novom lapu),jel to istina ili je i to glupost? Ja sam kontaktirao ducan po tom pitanju i rekli su mi da oni mogu formatirati disk tako da si ja stavim gore sta ocu, po tome nebi trebalo biti problema i meni netreba formatirati disk,to znam i sam.
Hvala lijepo
Sorry ako pitam i pricam gluposti,ali u laptope se uopce ne razumijem i puno sam citao pa imam puno razlicitih informacija.
12 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

sad kad kupim X550JK i7, kolka ce se razlika osjetit kad predem s trenutnog pc-a (pise vam pod moj pc) :)

@assassin.st jel mi mos rec kakvi su kutevi gledanja i jel se ikako primjete pikseli na nekoj normalnoj udalljenosti? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Havo kaže...

mislim da prvo ide Far Cry 4 :-)

 Opleo ti odma po njemu, a? 

 

@anonymous_Zg

Osjetit će se razlika dosta i kod cpu i kod gpu. Za igre ti je sasvim dovoljan i5h, ali pošto vidim da spominješ neki audio/video editing, onda ti dobro dođe i7, kao i +2gb rama na modelu sa i7. Taj 17.3'' asus sa i5u nije baš sa svojim cpu najbolji ni za igre, a kamoli neki žešći editing.

 

@Kruno03

Taj asus je praktički jedini koji za tu cijenu nudi 17.3'' fhd+850m. Kako je navedeno igranje kao glavno, onda je taj i5u malo slab, iako ni 850m neće baš briljirat na fhd. Taj SSHD ima cache od 24gb kako si i rekao. Kod 15.6'' bi preporuka za tu cijenu bila n551jk gdje dobijaš ips ekran i dosta bolji i5h cpu za igre, a gubiš 4gb rama, dobijaš sporiji 5400rpm hdd koji nema taj cache tj. sshd. Ako postoji mogućnost protezanja za nekih 700kn onda je tu n551jm, a sa njim imaš i ips i 8gb rama i brži 7200rpm i i5h i zamjetno bolju 860m sa ddr5 memorijom. Sa ovim laptopom bi već vidio dosta bolje performanse u igrama, ali to naravno košta :D. Za nešto jači 17.3'' se odmah ide na 860m, ali to ide tek od 7.5k tako da neću puno pričati o tome dok se ne izjasniš o ovome što ti je napisano.

 

@vlatko27

Za početak da ti kažem da nisi naveo cijenu. Osim tog n551jk ima i n551jm model sa jačom 860m ako ti treba npr. za igre. Kod 17.3'' za cijenu n751 nebi gledao njega nikako, nego bi tu tražio nešto sa 860m ili 960m. Ako bi išao na jači cpu onda gledaj sve modele koje sam naveo na linkovima i još u tražilici ukucaj i7. Da napomenem kako 960m ima bolju cijenu od 860m kod 17.3'' i7 modela, dok za modele bez i7 tu nema baš neke potrebe ići na skuplji jer je 960m tek nekih 7% bolja od 860m.

 

@Friday

Dijagona? Nešto treće što je bitno? Baš treba biti links, tj. da preformuliram; jeli odabir pao samo na links radi nekih pogodnosti (koje možda imaju i neke druge trgovine)...?

 

 

Fichek je uzeo slobodan dan koliko vidim.  Neka onda on odgovori kad se pojavi ako sam nešto preskočio ili krivo rekao. Dosta za danas od mene. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 23:50 (AirLive).
12 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
anonymous_Zg kaže...

sad kad kupim X550JK i7, kolka ce se razlika osjetit kad predem s trenutnog pc-a (pise vam pod moj pc) :)

@assassin.st jel mi mos rec kakvi su kutevi gledanja i jel se ikako primjete pikseli na nekoj normalnoj udalljenosti? :D

Osjetim i ja otkad sam prešao sa svoga (najviše moć CPU-a i GPU-a), ti ćeš pogotovo osjetiti.

 

Ekran je solidan, ali boje na njemu su isprane, to bih rekao kao manu, a kutevi gledanja su dobri. Ja uspoređujem s IPS monitorom tako da se vidi osjetna razlika u kontrastu.

 

Pixeli se ne vide, ne razumijem nikako potrebu za 1080p rezolucijom na tako maloj dijagonali. 

 

NAPOMENA:

Ako misliš uzimati X550JK morat ćeš instalirati Win8, ja sam cijeli dan izgubio pokušavajući instalirati neke drivere za Win7, bez uspjeha. Kad sam stavio Win8 sam je sve povukao automatski. To je jedna od mana koje sam zaboravio spomenuti, iako ovaj Win8.1 radi bez problema. Pozitivno je što se boota u manje od 10 sekundi.

15 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Nesto razmisljam kad prodam komponente da uzmem za gaming X550JK Asus,ciljam na onaj sa HD rezom i GTX 850m GDDR5 i i5 i dodam jos 4 gige rama,sta mislite moze li se ova GTX 850m overklokati na frenkvencije GTX 860m i ugodno igrati 2-3 godine na HD rezi na visokim detaljima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
AirLive kaže...
 

@Friday

Dijagona? Nešto treće što je bitno? Baš treba biti links, tj. da preformuliram; jeli odabir pao samo na links radi nekih pogodnosti (koje možda imaju i neke druge trgovine)...?

 

Links je čisto radi komfora - blizu mi je i to je to. Dijagonala neka bude 15, sumnjam da se nađe kakva 17-ica za te novce...

Freak Show Inc.
13 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
assassin.st kaže...
Osjetim i ja otkad sam prešao sa svoga (najviše moć CPU-a i GPU-a), ti ćeš pogotovo osjetiti.

 

Ekran je solidan, ali boje na njemu su isprane, to bih rekao kao manu, a kutevi gledanja su dobri. Ja uspoređujem s IPS monitorom tako da se vidi osjetna razlika u kontrastu.

 

Pixeli se ne vide, ne razumijem nikako potrebu za 1080p rezolucijom na tako maloj dijagonali. 

 

NAPOMENA:

Ako misliš uzimati X550JK morat ćeš instalirati Win8, ja sam cijeli dan izgubio pokušavajući instalirati neke drivere za Win7, bez uspjeha. Kad sam stavio Win8 sam je sve povukao automatski. To je jedna od mana koje sam zaboravio spomenuti, iako ovaj Win8.1 radi bez problema. Pozitivno je što se boota u manje od 10 sekundi.

 

 

istina je da se teže nađu driveri za win 7, ali uspiju se naći ... nije tolika drama. (instalirao 9 komada Win 7)

13 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Molim preporuku za laptop do 6000 kn. Poslovna namjena, dakle bolje da je brži disk, a da nema posebnu grafičku. Ekran također nije jako bitan jer će biti 95% vremena spojen na monitor.

 

hval

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Amo ljudi pomagajte

Naime troumin se između sljedećih laptopa....

ASUS F751LK-T4048D - Odlično što je 17,3 ima dosta memorije dosta dobar HDD i GTX850 doduše sa DDR3 memorijom, ali mu je procesor usko grlo
ASUS G551JK-CN129D - Republic of Gamers je dovoljno za reći.... 
Asus N551JM-CN089D - E ode me oduševilo to što je GTX860 sa DDR5 memorijom...

Dakle 5500-6000 kn je neka cifra koju bih bio spreman izdvojit i sad dal da se protegnem još malo ili da uzmem prvog Asusa?
Amo pomagajte ljudi... Hvala unaprid :D

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Asus g751JL

 

Jel ima sta bolje za ove novce? Koristio bi ga za igranje(wow, lol, hs i gta5), surfanje i gledanje filmova.

 

 

lnova65
 
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Molim pomoc kod odabira laptopa. Treba mi za surfanje i office plus najvaznije da mogu bez problema podizati virtualne windowse WMvareom ponekad cak dvije sesije odjedanput te sa otvorenih 50tak tabova u firefoxu i chromeu ne cekam po 5 minuta ili da se sve digne. Na starom HP6820s sa 4 GB memorije mi je to donekle radilo, istina sa XP Winsima. Znam da trebam bar 8 GB memorije. Grafika mi nije toliko bitna a nisam siguran koji procesor da trazim. Sto od toga mi se isplati uzeti ili ima li jos nesto bolje u tom rangu cijena. Za dijagonalu jos nisam odlucio.

 

ASUS F751LK-T4048D, 17,3" FHD AG, i5-4210U, 8GB, 1TB, GTX850 2GB

Asus G551JK-CN129D

Notebook Asus X751LK-TY047D, Intel® Core™ i7-4510U, RAM 8 GB DDR3 Ovaj mi se najvise svidja zbog cijene i bolje. 

 

Unaprijed hvala

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 15:37 (Mark666).
 
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Jel mi može tko preporučiti laptop za gaming do max 5000kn? Hvala unaprijed!

TomPalj
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Darko1983 kaže...
assassin.st kaže...
Osjetim i ja otkad sam prešao sa svoga (najviše moć CPU-a i GPU-a), ti ćeš pogotovo osjetiti.

 

Ekran je solidan, ali boje na njemu su isprane, to bih rekao kao manu, a kutevi gledanja su dobri. Ja uspoređujem s IPS monitorom tako da se vidi osjetna razlika u kontrastu.

 

Pixeli se ne vide, ne razumijem nikako potrebu za 1080p rezolucijom na tako maloj dijagonali. 

 

NAPOMENA:

Ako misliš uzimati X550JK morat ćeš instalirati Win8, ja sam cijeli dan izgubio pokušavajući instalirati neke drivere za Win7, bez uspjeha. Kad sam stavio Win8 sam je sve povukao automatski. To je jedna od mana koje sam zaboravio spomenuti, iako ovaj Win8.1 radi bez problema. Pozitivno je što se boota u manje od 10 sekundi.

 

 

istina je da se teže nađu driveri za win 7, ali uspiju se naći ... nije tolika drama. (instalirao 9 komada Win 7)

 Dakle ti si 9 puta instalirao Win7 na tocno ovaj model? Ja internet nisam nikako uspio osposobit i nakon pola dana sam odustao. 

14 godina
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Marijo84 kaže...

Amo ljudi pomagajte

Naime troumin se između sljedećih laptopa....

ASUS F751LK-T4048D  - Odlično što je 17,3 ima dosta memorije dosta dobar HDD i GTX850 doduše sa DDR3 memorijom, ali mu je procesor usko grlo
ASUS G551JK-CN129D  - Republic of Gamers je dovoljno za reći.... 
Asus N551JM-CN089D  - E ode me oduševilo to što je GTX860 sa DDR5 memorijom...

Dakle 5500-6000 kn je neka cifra koju bih bio spreman izdvojit i sad dal da se protegnem još malo ili da uzmem prvog Asusa?
Amo pomagajte ljudi... Hvala unaprid :D

  Uzmi sa 860 jer nje ni nema DDR3 sve su DDR5 SA 2 ILI 4GB VRAMA.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:06 (Oldy).
15 godina
neaktivan
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav!

Treba mi preporuka za laptop do oko 3600-3700kn. Bitno mi je da se ne pregrijava i da ima ok ekran. Planiram ga koristiti za roll20/skypeanje, office gluposti i multimediju uglavnom, a ne bi mi bilo mrsko da može pokretati igre kao Pillars of Eternity ili Divinity. OS mi nije pretjerano važan, Linux mi je sasvim dobra opcija. Battery life dulji od 2h bi bio super.

Ovaj mi se doimao ok, ali svejedno da pitam: http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/lenovo-prijenosno-racunalo-ideapad-z50-70-59-432077-156__8319001 Zanima me što mislite. Gledao sam par reviewova, kritiziraju da je ekran taman i da je tipkovnica loša. Nemam iskustva pa me zanima koliko je to stvarno veliki problem i što se može napraviti npr da se poveća brightness ekranu.

Preporuke dobrodošle! Hvala!

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav!

 

Tražim laptop u cjenovnom rangu od ~7000kn. Primarna uporaba (95% vremena): programiranje (Android, Java) i ostalo što se uz to podrazumijeva - istovremeno otvoreno 20ak tabova u browseru, pokoji tekst editor, par office dokumenata, putty i sl. OS: Windows

Minimalni zahtjevi:

- i7 (eventualno jači i5, ali ne AMD)

- 8GB RAM-a

- 240GB SSD (ne manji)

 

Igre na njemu uopće ne mislim pokretati tako da je grafika manje bitna (iako ne i potpuno nebitna zbog stvari kao što su GPU emulation).

Između 15''/17'' još nisam odlučio ali SSD u startu izbacuje većinu dostupnih modela (što je jedan od većih razloga zašto ovdje tražim pomoć :)) tako da ne mislim ništa što zadovoljava zadane kriterije isključivati unaprijed.

 

Hvala unaprijed!

Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 21:01 (TTCO).
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

sad kad kupim x550jk i7, mislio sam i ovaj monitor http://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-g277hlbid-ips-led__6549171

kako da spojim njega u laptop, prek hdmi? ili

hocu li imat vecu radnu povrsinu? i kakvom brzinom ce radit laptop jer nekako mislim da je puno 27 inca, neznam nerazumijem se u to bas. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 21:30 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
anonymous_Zg kaže...

sad kad kupim x550jk i7, mislio sam i ovaj monitor http://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-g277hlbid-ips-led__6549171

kako da spojim njega u laptop, prek hdmi? ili

hocu li imat vecu radnu povrsinu? i kakvom brzinom ce radit laptop jer nekako mislim da je puno 27 inca, neznam nerazumijem se u to bas. :D

 Što ti nije bolje onda uzet PC za te novce što bi dao za lap kad uzimaš i zaseban monitor? Ili moraš imati lap zbog prenosivosti?

TomPalj
12 godina
offline
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

moram ga imat radi prenosivosti, inace bi pc uzo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
anonymous_Zg kaže...

moram ga imat radi prenosivosti, inace bi pc uzo...

 Aha, ok onda. Za monitor, osobno ne znam kakva je ta grafa na lap i jel može ona to sve tjerati na nekim pristojnim fps u igrama i kako će to izgledati na velikom ekranu, velika dijagonala na FHD monitoru. Istraži koliko je ta grafa jaka i jel može sve to. Gugl bi trebao biti u stanju izbaciti kakve brojke. :)

TomPalj
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice