Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru

poruka: 5
|
čitano: 5.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
offline
Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru

Osmi sam razred u zadnje sam vrijeme malo razmišljo o upisu u srednju školu. Živim u jendom selu blizu Vinkovaca i upiso bi nešto gdje se radi sa računalima, gledo sam web stranice škola koje me zanimaju i koje su blizu ( Srednja škola Nikole Tesle u Vukovaru, srenja tehnička Ruđera Boškovića u Vinkovcima). I gledo sam smjerove i vidim da u Vinkovcima nema smjer Tehničar za računalstvo, što u Vukovaru ima. Zato sam se odlučio da odem u Vukovar koji mi je malo dalje. I sad ako iam iko iz te škole i da je Tehničar za računalstvo da mi kaže sa koliko je bodova upao. Jer ja sada imam ako mi ocjene ostanu iste ko na polugodištu imam 39 bodova, a bodovni prag je 38. Matematiku bi mogo za jedan bod, fiziku bi mogo za jedan bod i prolazak bi mogo za jedan bod poboljšat. To je ukupno 42 boda. Jer bi ja s tim bodovima upo u tu školu? Samo me to zanima..

15 godina
offline
Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru

ja sam zavrsio tehnicku u Vinkovcima.. ako odes u Vukovar budi siguran da tamo neces nista nauciti.. neces puno ni u Vinkovcima ali sigurno je teze nego u Vukovaru pa ces naravno morati i vise uciti, a i vjerujem da je i oprema bolja.. Ali svi ti smjerovi su ti skoro isti sto se tice predmeta tako da ti je mozda bolje da ides gdje ti je blize.. ovi je samo moje misljenje pa bi ti bilo najbolje da pitas jos nekoga ko je isao ili ide u Vu i nekoga ko ide u Vk u skolu koja su njihova misljenja..

14 godina
protjeran
offline
RE: Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru
Ja sam iz Starih Mikanovaca i svjestan sam da je Vukvar dalje, samim time je i karta skuplja. Zato sam se odlučio da idem u učenički dom koji se obnavlja i trebao bih biti gotov u osmom mjesecu. Što se škole tiće ja mislim da će se i ona obovit... Zanima me s koliko su bodova upadali i gdje se može zaposliti?
14 godina
neaktivan
offline
RE: Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru

evo care ovako...ja sam ti sada maturant i u ucenickom sam domu..mogu ti reci da je sve ok...ja sam ti sa 42 boda bio na sredini ljestvice....sto se bodova tice toga se nemoras plasiti... i ako ne upadnes za zanimanje tehnicar za racunalstvo upises elektrotehnicar i onda se prebacis.....jel ta dva smjera imaju isti program prve dvije godine......a ono boli te briga nemoras se patiti da naucis..a zavrsio si 4 god...isto kao i netko drugi...jest da je laksa skola od tehnicke u vinkovcima ali jbg..nemoras se patiti....pozzz

13 godina
neaktivan
offline
RE: Srednja tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru

hmm...ak nie kasno za odg....100% upadas...jer moj buraz nie imo dovoljno bodova pa je upo...:DD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice