Najzabavnije borilačke i fitness igre za VR - Znoj

poruka: 3
|
čitano: 2.292
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najzabavnije borilačke i fitness igre za VR - Znoj".
15 godina
offline
Najzabavnije borilačke i fitness igre za VR - Znoj

obitavam u premalenom (skučenom?) prostoru i ovo zvuči moguće pretjerano destruktivno, osobito znajuć koja sam šeprtlja i bez "pomagala". bilo bi svega svugdje no ništa ne bi ostalo na svojem mjestu i u jednom komadu.

 

no što bi tek bilo kad bi se za vr ponudila sumulacija u kojoj si mačka (ne "stray", to je prepitomo) pa ili po kući naganjaš miša ili jednostavno "istražuješ" lokalno djelovanje gravitacije (uz dvije mogućnosti: neometano ili uz pokušaje sprječavanja uspaničenog stanovlasnika). 

 

u blažoj varijanti: policijski službenik s nalogom za pretres zbog dojave kako je "negdje u prostoru" tabletica s jednim nanogramom botulinum toksina. za pronalaženje imaš najdulje pola sata po rundi, jer je to "samo igra". ili štene kad u kuću uleti muha.

 

poslije bilo čega od navedenoga, jedino što vatrogascima preostaje je raskrčiti ruševine i prikupiti igračeve i ostatke uređenja doma na hrpu, radi idenficiranja, humanog sprovoda i reciklažnog odvajanja. možda je ipak preporučljivije vr-om se baviti na otvorenom (livada), s ogradom tipa "električni pastir", ako se čovjek malo zanese fiskulturom. kako bilo, ovaj vr je dobar put do darwinove nagrade 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2023 18:28 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Najzabavnije borilačke i fitness igre za VR - Znoj

Mislim da u clanku jako potcijenjen Beat Saber u smislu znojenja i upale misica, osim ako autor igra samo na Easy/ Normal pa stojis nepomicno na mjestu i tu i tam zamahnes rukom lagano. Ako igras brze pjesme na Expert i Expert+ tezinama, a ima i citava kategorija "Fitbeat" mapa, litre znoja izlaze. I score je veci sto jace udaras, to isto otkad sam skuzio je postalo puno napornije fizicki nego kad sam samo lagano mahao na pocetku na spore pjesme. 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Najzabavnije borilačke i fitness igre za VR -

Pa uspoređujem sa Les Mills ili boksačkim igrama (gdje si nakon tri runde mrtav).

 

 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.12.2023 14:51 (Drago).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice