Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

poruka: 787
|
čitano: 141.686
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, naxeem, Lazarus Long, XXX-Man, Danny_HR
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
karaandrijan kaže...
Nema hrv hezika jos sam instalira croatian variant

Nista ja cu cekat sluzbeni, tamo ce biti hrvatski :)

2 godine
protjeran
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
4 godine
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Jako loše

Trza

Siromašne opcije, pod time mislim na Settings; nema mobile/desktop postavke

Čudno radi, kao da je pijan

Jedini plus je to što je gumb Tabs odmah prisutan, bez otvaranja izbornika(ono što se povuče odozdo)

 

IE je daleko bolji!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
5 godina
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Fake_Alert kaže...
karaandrijan kaže...
Nema hrv hezika jos sam instalira croatian variant

Nista ja cu cekat sluzbeni, tamo ce biti hrvatski :)

Dolazi hrvatski jezik u update-u?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
4 godine
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Može li netko detaljno opisati postupak stavljanja WP 7.8 na mob. Flasho sam Lumiu 710 i sada ne znam kako dalje. Treba nesto napraviti s ovim ali ne kontam.

 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25126572&postcount=642

 

Hvala

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
nul-3 kaže...

Može li netko detaljno opisati postupak stavljanja WP 7.8 na mob. Flasho sam Lumiu 710 i sada ne znam kako dalje. Treba nesto napraviti s ovim ali ne kontam.

 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25126572&postcount=642

 

Hvala

ovako ja sam skinuo firmware sa navifirmom, onda sam instalira nokia care suit, onda instaliras nokia usb driver koji ti bude u direkroriju gdje ti je NCS instaliran, onda pali NCS te u njemu Product Suport Tool For Store, zatim firmware koji si skinuo(nalazi se u folderu odakle pokrećeš navifirm) kopiraj u folder po RM-xxx(za moju L800 je trebalo 801 znaci za tebe je RM-803)koji se treba nalaziti C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products. Kad si upalio Product Suport Tool For Store u phone information dijelu vidi koji ti je product code tvog uređaja zapamti ga ugasi PSTFS i onda u RM-xxx folderu preimenuj 3 fajla koja u svom nazivu imaju neki product code tako da imaju prod code tvog uređaja (npr. RM801_059M2W8_1750.0823.8858.12460_019_signature tako da bude umjesto ovog boldanog product code tvog uređaja ) zatim pali PSTFP- na programing->refubrish i start i voila. uređaj ti je normalno ukljucen cijelo vrijeme nikakvi recovery modovi niti ista i pusti ga da sam odradi sve 

vlastoručni potpis
4 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
karaandrijan kaže...
nul-3 kaže...

Može li netko detaljno opisati postupak stavljanja WP 7.8 na mob. Flasho sam Lumiu 710 i sada ne znam kako dalje. Treba nesto napraviti s ovim ali ne kontam.

 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25126572&postcount=642

 

Hvala

ovako ja sam skinuo firmware sa navifirmom, onda sam instalira nokia care suit, onda instaliras nokia usb driver koji ti bude u direkroriju gdje ti je NCS instaliran, onda pali NCS te u njemu Product Suport Tool For Store, zatim firmware koji si skinuo(nalazi se u folderu odakle pokrećeš navifirm) kopiraj u folder po RM-xxx(za moju L800 je trebalo 801 znaci za tebe je RM-803)koji se treba nalaziti C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products. Kad si upalio Product Suport Tool For Store u phone information dijelu vidi koji ti je product code tvog uređaja zapamti ga ugasi PSTFS i onda u RM-xxx folderu preimenuj 3 fajla koja u svom nazivu imaju neki product code tako da imaju prod code tvog uređaja (npr. RM801_059M2W8_1750.0823.8858.12460_019_signature tako da bude umjesto ovog boldanog product code tvog uređaja ) zatim pali PSTFP- na programing->refubrish i start i voila. uređaj ti je normalno ukljucen cijelo vrijeme nikakvi recovery modovi niti ista i pusti ga da sam odradi sve 

Ne znam zakoju državu da skinem varijantu?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
3 godine
neaktivan
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
nul-3 kaže...

Ne znam zakoju državu da skinem varijantu?

Za lumiu 710 nema jos updejta, tak da nemoj niti pokusavat, jer ces mu ukucat krivi frimware i sj*** ces mob

3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
nul-3 kaže...
karaandrijan kaže...
nul-3 kaže...

Može li netko detaljno opisati postupak stavljanja WP 7.8 na mob. Flasho sam Lumiu 710 i sada ne znam kako dalje. Treba nesto napraviti s ovim ali ne kontam.

 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25126572&postcount=642

 

Hvala

ovako ja sam skinuo firmware sa navifirmom, onda sam instalira nokia care suit, onda instaliras nokia usb driver koji ti bude u direkroriju gdje ti je NCS instaliran, onda pali NCS te u njemu Product Suport Tool For Store, zatim firmware koji si skinuo(nalazi se u folderu odakle pokrećeš navifirm) kopiraj u folder po RM-xxx(za moju L800 je trebalo 801 znaci za tebe je RM-803)koji se treba nalaziti C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products. Kad si upalio Product Suport Tool For Store u phone information dijelu vidi koji ti je product code tvog uređaja zapamti ga ugasi PSTFS i onda u RM-xxx folderu preimenuj 3 fajla koja u svom nazivu imaju neki product code tako da imaju prod code tvog uređaja (npr. RM801_059M2W8_1750.0823.8858.12460_019_signature tako da bude umjesto ovog boldanog product code tvog uređaja ) zatim pali PSTFP- na programing->refubrish i start i voila. uređaj ti je normalno ukljucen cijelo vrijeme nikakvi recovery modovi niti ista i pusti ga da sam odradi sve 

Ne znam zakoju državu da skinem varijantu?

ja sam za sebe skinuo hr varijantu iako je prije bila neka GB varijanta i sve radi normalno mislio sam da ako skinem hr varijantu da cu imat hrvatski jezik ali nista od toga oet mi je na engleskom pa mislim da ti je isto koji ces skinut samo da je europski neki. svoj sam flasha bez problema u mene je nokia dload bootloader a u brata qualcomov i nece javlja mi da mi fali neki driver

iako sam instalira taj famozni driver

vlastoručni potpis
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Kule_zg kaže...
nul-3 kaže...

Ne znam zakoju državu da skinem varijantu?

Za lumiu 710 nema jos updejta, tak da nemoj niti pokusavat, jer ces mu ukucat krivi frimware i sj*** ces mob

kako nema navifirm pokazuje istu zadnju verziju ko i za lumiu 800

vlastoručni potpis
4 godine
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Flasha mi ga normalno u nokia  supportu ali dodje do pola i izbaci error, nesto kao blabla.

 

Cekat cu ja do sluzbenog updatea :D

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
5 godina
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Decki sa L800. Koje maskice imate?

Imam  bijelu L800 i kupio sam bijelu masku ( plasticnu ) i dobila je vec 'boju', zutkasta je sva i izgleda odvratno.

Zanima me koju masku da sad stavim, mislio sam sad uzet gumenu ( tpu gel ) bas radi toga jer imam capacitive gloves a ova plasticna mi ne stoji u rukama i samo sto mi mob ne isklizne dok imam rukavice, sta vi kazete? Koju boju da stavim gore na bijeli mob?

Dajte neku preporuku.

3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
moja je crna i imam crnu maskicu i odlicna je, uopce se ne primjeti da je maskica na mobitelu.
Potrazi crnu, ona ti je "najcistija" a nekako najbolje uz bijelu ide.
Kakve su ti to rukavice sto imas?
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
5 godina
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
majstorSZ kaže...
moja je crna i imam crnu maskicu i odlicna je, uopce se ne primjeti da je maskica na mobitelu.
Potrazi crnu, ona ti je "najcistija" a nekako najbolje uz bijelu ide.
Kakve su ti to rukavice sto imas?

Imam crnu koju sam dobio uz mobitel i totalno ubije boju mobitela, odnosno ne vidi se uopce bijela.

Link na rukavice.

3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
moje misljenje da crna najbolje pristaje, ako ti se ne svidja uzmi neku pinky bit ces uocljiv xD
zanimljive rukavice, kupujem ih :D
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Jel se moze napravit sinkronizacija facebook rodjendana i kalendara? Za sada su mi sinkronizirani samo dogadjaji.
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
majstorSZ kaže...
Jel se moze napravit sinkronizacija facebook rodjendana i kalendara? Za sada su mi sinkronizirani samo dogadjaji.

u mene je automatski to cim sam dodao face account

vlastoručni potpis
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

kazem, kod mene je sinkroniziralo sa facebooka dogadjaje i rodjendane i dogadjaje sa hotmaila :/

i jos nesto, jel vama dolaze poruke sa fejsa na mob i kad vam je chat na mobitelu iskljucen? meni dodju samo ako je chat ukljucen a drzim iskljucen chat jer me iritira zelena "lampica" jer svi misle da sam na racunalu xD 

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
majstorSZ kaže...

kazem, kod mene je sinkroniziralo sa facebooka dogadjaje i rodjendane i dogadjaje sa hotmaila :/

i jos nesto, jel vama dolaze poruke sa fejsa na mob i kad vam je chat na mobitelu iskljucen? meni dodju samo ako je chat ukljucen a drzim iskljucen chat jer me iritira zelena "lampica" jer svi misle da sam na racunalu xD 

i u mene je tako samo kad sam online onda dolaze a one sto su mi u inbox poslane kad sam bio offline ne dolaze to mi je malo sr**e, i moram vam rec da otkad se družim sa 7.8 primjetio sam produljenje trajanja baterije cca 40% ako ne i vise trenutačno

Time since last charge: 1 d 21 h

Estimated time remaining: 6h

Remaining battery life: 16%

nikad mi nije mogla više ni kad sam ga tek kupio

vlastoručni potpis
2 godine
neaktivan
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Dobar dan,zanima me par stvari o Windows Phoneu i mobitelima koji ga imaju.

1.Treba mi mob (rabljeno) do nekih 1000kn -nemora biti hardverski jak-dobar za surfanje-bilo bi super da ima prednju kameru za skype.Razmišljam o Trophy 7,omnia 7 i lumia 710 no prijatelji mi kažu da je loša....

2.Koja je najbolja pucačina za WP?

Stavim ih još kad se sjetim :)

Sretan Božić i nova godina!

A.X.E. The AwEsoMenESs
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 21:57 (AxeAwesome).
3 godine
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Ekipa koji program koristite za chatanje s prijateljima na facebooku? Probao sam IM+ on mi je jaaaaaako spor,isto kao i FIM,on me hebe u mozak KONSTANTNO.Imate li kakvu preporuku?
Koristio sam i onaj integrirani Facebook chat na mobitelu,samo on me malo malo disconnecta s chata pa sam ga radi toga prestao koristiti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
2 godine
neaktivan
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
majstorSZ kaže...
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.

Nije mi za igranje,tu i tamo kada se raspadam od dosade,bitno mi je da radi skype i prednja kamera ako je moguce za tu cijenu...

A.X.E. The AwEsoMenESs
3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
majstorSZ kaže...
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.

Evo ima Ebuddy XMS.

 

EDIT
Samo što ovaj Ebuddy ide preko broja i čupa lovu,nikako nać nekakav ispravan messenger koji obuhvača facebook za WP.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 10:52 (kruskar).
5 godina
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
kruskar kaže...
majstorSZ kaže...
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.

Evo ima Ebuddy XMS.

 

EDIT
Samo što ovaj Ebuddy ide preko broja i čupa lovu,nikako nać nekakav ispravan messenger koji obuhvača facebook za WP.

Sve aplikacije koje nades su smece. Interface sa androida i to katastrofa interface LQ...

Chat niti jedan da lijepo radi, sve gluposti.

3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Fake_Alert kaže...
kruskar kaže...
majstorSZ kaže...
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.

Evo ima Ebuddy XMS.

 

EDIT
Samo što ovaj Ebuddy ide preko broja i čupa lovu,nikako nać nekakav ispravan messenger koji obuhvača facebook za WP.

Sve aplikacije koje nades su smece. Interface sa androida i to katastrofa interface LQ...

Chat niti jedan da lijepo radi, sve gluposti.

Neznam meni na androidu uredno radi integrirani njegov chat(SGSIII),a na lumiji teška katastrofa i aplikacije i integrirani.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
2 godine
protjeran
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

Da nažalost to se zna ponekad događati... Meni recimo integrirani fejs chat radi normalno evo nešto više od 4mj (prije toga je bilo svega i proradio je sam od sebe), ali mi je zato integrirani msn messenger chat u banani zadnjih 2 tjedna (a do tada je normalno radio), gotovo stalno se spaja i od spaja, pa suprotna strana koja je na pc-u poludi hehe. 

 

Ne znam da li ima kakve veze to što sam na pc instalirao skype pa preko njega chatam s drugima na msn messngeru. Mislim ne vidim kako bi to utjecalo na ovaj integrirani na mobitelu, ali recimo da su problemi počeli u slično vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 19:49 (Gasttozz).
5 godina
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
Gasttozz kaže...

Da nažalost to se zna ponekad događati... Meni recimo integrirani fejs chat radi normalno evo nešto više od 4mj (prije toga je bilo svega i proradio je sam od sebe), ali mi je zato integrirani msn messenger chat u banani zadnjih 2 tjedna (a do tada je normalno radio), gotovo stalno se spaja i od spaja, pa suprotna strana koja je na pc-u poludi hehe. 

 

Ne znam da li ima kakve veze to što sam na pc instalirao skype pa preko njega chatam s drugima na msn messngeru. Mislim ne vidim kako bi to utjecalo na ovaj integrirani na mobitelu, ali recimo da su problemi počeli u slično vrijeme...

Vrlo vjerovatno jer ce ugasit uskoro msn pa valjda pocinje migracija(?)

3 godine
offline
Re: Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O
AxeAwesome kaže...
majstorSZ kaže...
Nisam gledao ima li na marketu ali na bivsoj nokiji mi je bio dobar eBuddy :)

@axe- ako ti mobitel prvenstveno sluzi za igranje onda ti je bolje uzet android uredjaj jer je izbor igrica i aplikacija najveci.

Nije mi za igranje,tu i tamo kada se raspadam od dosade,bitno mi je da radi skype i prednja kamera ako je moguce za tu cijenu...

moje misljenje da ce ti lumia zadovoljit potrebe, ja imam Lumiu 800 i zadovoljan sam. Rijetko igram na njoj, vecinom je koristim za internet, glazbu i pozive- sasvim dobro me sluzi.
skype sam koristio i radio mi je video poziv iako nemam prednju kameru, mislim da ni tebi nece bit problema

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
3 godine
offline
Nokia Lumia 610/710/800/900 P&O

moze mala pomoc? 
negdje u mobitelu sam imao mogucnost dijeljenja preko onog qr koda, znaci mogao sam neku sliku u mobitelu podijeliti sa tim qr kodom. Ta mogucnost mi je sada nestala ili sam ja toliko smotan pa je ne znam naci xD
jel moze mala pomoc, gdje da trazim {#} 

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice