bio sam jutros u t-coma i kaze lik da moram birati izmedu popusta 19% 10mb brzine na 24 mjeseca ili nokiju c3 na produzenje ugovora na 24 mjeseca,ja kazem pa za oba uvjeta se trazi produzenje od 24 mjeseca sto cu i uraditi zasto nemogu dobiti i brzinu i nokiju i naravno covjek nije znao odgovoriti -.- koji retardi
bio sam jutros u t-coma i kaze lik da moram birati izmedu popusta 19% 10mb brzine na 24 mjeseca ili nokiju c3 na produzenje ugovora na 24 mjeseca,ja kazem pa za oba uvjeta se trazi produzenje od 24 mjeseca sto cu i uraditi zasto nemogu dobiti i brzinu i nokiju i naravno covjek nije znao odgovoriti -.- koji retardi
I još da ti Mudrinić odsvira Jingle bells.
imam ja jos bolju slusaj: zamisli moderatora koji ne trolla
imam ja jos bolju slusaj: zamisli moderatora koji ne trolla
Nemogu to zamislit.
Btw, što očekuješ od T-Coma? Ja sam ih zvao prije mjesec dana jer mi je istekao ugovor za MaxTV i pitam šta nude za produžetak. Odgovor je bio - Ništa.
Ako misliš uzet veću brzinu prvo pogledaj u ruteru maximalnu propusnost da nebi umjesto 10 mbita dobio 5 kao moj frend.
Prije jedno 2 mjeseca covjek iz tcoma je bio ovdje,ispitivao vezu,propusnost sto ja znam i rekao je da mogu slobodno i 20mb stavit tako da je ok,samo da mi ovi doma jos vise ne pocnu skidati onda sam nahebo
Prije jedno 2 mjeseca covjek iz tcoma je bio ovdje,ispitivao vezu,propusnost sto ja znam i rekao je da mogu slobodno i 20mb stavit tako da je ok,samo da mi ovi doma jos vise ne pocnu skidati onda sam nahebo
I ja sam imao 15 mbit i onda je magično preko noći to spalo na:
Ja im ništa više ne vjerujem. Zadnje za šta sam produžio ugovor je bilo prije par mjeseci za adsl i dobio hard.Gle kaj meni pise, a brzina mi je i dalje 4mbps.
Imaš dobru propusnost ali pošto plaćaš 4 mbit vezu to i dobijaš.
Jel imaš MaxTV. Ako imaš onda ti je 4 mbit za njega + 4 internet.
Gle kaj meni pise, a brzina mi je i dalje 4mbps.
Imaš dobru propusnost ali pošto plaćaš 4 mbit vezu to i dobijaš.
Jel imaš MaxTV. Ako imaš onda ti je 4 mbit za njega + 4 internet.
Imam, ali taj maxtv me hebe od kad ga imam, cesto se zna smrznut slika, otprilike 2-3 puta tjedno.
Onda ti je ok brzina jer 4 mbit ide za tv a 4 za net.
I meni se u početku smrzavao i na živce mi je išlo resetiranje stb-a pa sam ih non-stop zvao i nakraju su mi promjenili stb i sad nemam problema.
Molim nemojte spamati nego odgovorite lijepo i pristojno
Poslao sam mail gore vezano uz 19% popusta na 10mb brzinu uz koji ce me vezati ugovor 24 mjeseca,oni su rekli ok,samo trebaju moj oib i to je OK,sada posto citam par postova ispod,jeli moguce da dobijem tu nokiju c3 za 19 kn jer ionako cu dobiti novi ugovor od 24 mjeseca kada uzmem novu brzinu?
Pogotnost ti je ta da češ dobiti 19% popusta na brzinu ako potpišeš na 2 godine, ne možeš produžiti 2 puta ugovor pa da dobiješ jeftiniju brzinu i Nokiu C3....Ili jedno ili drugo
Danas mi je mama zvala T-com da vidi sta je sa ugovorom.Ugovor je istekao 5.12 za adsl.Mislio sam preci na H1 telekom,no kod njih moram cekati mjesec dana da mi posalju opremu,a ne mogu produljiti ugovor na 1 mjesec,nego na 1 ili 2 godine.Mama mi je rekla da se dobivaju mobiteli,ako produzim ugovor.Pa sada molim nekoga da mi da savjet sta da ucinim i o kojem se mobilnom uređaju radi.
Hvala
Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Danas mi je mama zvala T-com da vidi sta je sa ugovorom.Ugovor je istekao 5.12 za adsl.Mislio sam preci na H1 telekom,no kod njih moram cekati mjesec dana da mi posalju opremu,a ne mogu produljiti ugovor na 1 mjesec,nego na 1 ili 2 godine.Mama mi je rekla da se dobivaju mobiteli,ako produzim ugovor.Pa sada molim nekoga da mi da savjet sta da ucinim i o kojem se mobilnom uređaju radi.
Hvala
Čitaj stranicu 2.
Sada su me upravo zvali za produzivanje ugovora.Nude mi Nokiu c3,a ja za to moram produziti ugovor na 2 godine jos.Molim vas savijet,sta da ucinim.Mogu imati jedino T-com i h1 internet
Sada su me upravo zvali za produzivanje ugovora.Nude mi Nokiu c3,a ja za to moram produziti ugovor na 2 godine jos.Molim vas savijet,sta da ucinim.Mogu imati jedino T-com i h1 internet
Kaj ti baš moraš produljiti ugovor?
hebala ih Nokia C3,pa pređeš na jeftiniju uslugu (Optima,H1 itd..) i za te 2 godine ćeš ušparati novca za koji god mobitel poželiš kad se riješiš T-Coma.
pozdrav...imam jedno pitanje zanimam me kolko se ceka na poklon od t-coma u srijedu sam produzio adsl na 2 godine preko telefona sam napravio novi ugovor rekli su da je neka nokia c3 u pitanje....unaprijed hvala
Ja sam potpisao u t-centru i mobitel je stigao doma za 3 dana
koju si boju moba dobio crnu ili....jos me nesto zanima dali se dobije usb kabel ako ne zanimam gdje se moze kupit ??
Samo bijele su djelili barem koliko ja znam. U paketu se ne dobije usb kabel
el znas mozda od kojeg mobitela pase usb kabel...aj mi reci jesi ti dobio memorijsku karticu ???
el znas mozda od kojeg mobitela pase usb kabel...aj mi reci jesi ti dobio memorijsku karticu ???
svaki usb->micro usb paše
el znas mozda dali se dobio memorijska kartica sa nokiom c3 ???
el znas mozda dali se dobio memorijska kartica sa nokiom c3 ???
ne znam
Samo bijele su djelili barem koliko ja znam. U paketu se ne dobije usb kabel
e jesi ti dobio memorijsku karticu sory ako sam dosadan
Pa dali se nokia dobiva za produženje ADSL na dvije godine ili MAXTV ???
Pa dali se nokia dobiva za produženje ADSL na dvije godine ili MAXTV ???
za adsl 100% se dobiva nokia za max tv neznam
Dobiva se i za Max TV.Ako hocete produziti ugovor za MAX TV za jednu godinu dobivate Nokiu C-3,morate je platiti 119kn.
Evo zvao službu za MAXADSL se više nedobiva Nokiatj, ništa se dobije
jedino ako idete na veću brzinu od 8 ili 20 daju popust od 19% na pretplatu!!
Sada za MAXTV za produljenje ugovora na 24mj, dobijete(platite) Nokia C3 za 119kn!!