Laptop kao zamjena za stolno računalo

poruka: 11
|
čitano: 2.621
|
moderatori: DrNasty, F1-IVO, scorpion667, Danny_HR, pirat, XXX-Man, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan

dakle, tražim laptop kojime bi zamijenio stolno računalo.  nažalost, imam samo 5kkn.

bitno mi je da monitor ima 17" i da je kvalitetan, te da je disk minimalno 200gb, sve ostalo mi je poprilično nebitno. ne igram igre, laptop će 5 puta godišnje izlaziti iz kuće(dakle ni neka velika autonomija mi nije bitna), OS mi nije bitan(već ga imam)...

malo sam guglao i nisam mogao ne primijetiti hp6820s, no po forumu se priča da mu je ekran jako loš... zar baš toliko jako?

5 godina
RE: Laptop kao zamjena za stolno računalo

Hmm možda ovo:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3395&review=Fujitsu+Siemens+Amilo+1526

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026853

5 godina
neaktivan

ima 120gb disk i 1gb rama, to mi je ipak malo...

5 godina
neaktivan
--> Moj SIG <-- IBM ThinkPad R61 - C2D T7100 1,8 MHz, nVidia Quadro NVS 140M, 2GB RAM, 120GB HDD, Ubuntu 8.04 acer TravelMate 2483 NWXCi - Pentium M 1.73MHz, 1GB RAM, 60GB HDD, Ubuntu 7.10
5 godina
neaktivan

jel itko pročitao što sam napisao? ajmo ispočetka :)

cijena <= 5500kn

ekran = 17"

hdd >= 200gb

ram >= 2gb

5 godina

Nebi se htio mješati, ali mislim da previše tražiš. Ako i nađeš sve što tražiš, onda je grafička sh*t. Ja kada bi ti nudio ZAMJENU ZA STOLNO RAČUNALO kao što si napisao ponudio bi ti ovo za 8 000 kn. Ovo je dostojno imena ZAMJENA ZA STOLNO RAČUNALO. http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?&module=proizvodi_opsirnije&id=50257&kateg=3313

Kublach
5 godina
neaktivan

Uz onaj hp6820s mislim da jedino jos u tu svotu novaca ulazi TOSHIBA L350-10B.

Pretpostavka je da Toshiba ima bolji ekran/kuciste te bi to meni vise znacilo nego sto HP ima nesto bolje komponente.

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12
5 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Ako i nađeš sve što tražiš, onda je grafička sh*t.

kao što sam rekao, ne igram igre i posve mi je svejedno kakva će grafička biti unutra.

nego, toshiba ima bolji ekran? komponente su sasvim solidne, meni dovoljne.
4 godine

ovo, ovo ili ovo

Po meni ovaj drugi, ali ga nisam vidio u mikronisu, pa potraži po shopovima

5 godina
neaktivan

Mene zanima da li MSI ima probleme sa skaliranjem rezolucija kod laptopa, naima, u zadnjem bugu se moglo nešto više o tome pročitat i piše da se slika ne skalira dobro na nižim rezolucijama pa ako netko posjeduje gore navedeni MSI gamer ili slične neka se malo napiše svoja iskustva

Zahvaljujem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice