Problem s instalacijom Windowsa zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 663
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Problem s instalacijom Windowsa

Skinuo sam 32 bitnu Vistu (trenutno imam xp), u kojom pri instalaciji mogu odabrati koji ću edition, sa demonoid.com. Taj torrent je izgledao dosta sigurnim,  imao je više od sto komentara koji su većinom su bili pozitivni. Ja ga skinuo i pripržija na dvd sve ako treba, čak sam pržija dva puta s različitim programom i proba oba dvda. Iedm je ja instalirat i restartam je komp, pritisnem F8, stavim dvd, odaberem dvd drive, i sve se normalno loada. Sad bi mi se trabao pojavit prozor da pokrenem instalaciju ali ništa, samo vidim neku pozadinsku slik od viste. Proba sam je nekoliko puta ali opet isto. Upalim je onda Xp i vidim da mogu pokrenit instralaciju iz njega... zašto ne, idem probat... i pokrenem ja instalaciju (možda malo glupa odluka ali bija sam očajan lal). Sve normalno, odaberem koji ću edition, nastavim sve kako treba i poćme se ona instalirati. Dok se ona instalira odem ja malo čornit rukomet, vretim se u nekiliko navrata sve normalo ide, i kad se vratim 3 put kad ono cijeli ekran crn i piše na njemu " A disck read error occured" i ispod da pretisnem ctrl+alt+delete da restartam komp. Napravim ja to i kad treba da se dignu windowsi opet isti problem. Mogu uć u biose i mogu pokrenit instalaciju viste ali kao šta sam prije rekao neće da mi se pokrene instalacija.

Prvi put sam radija instalaciju widowsa i nekužim se baš najbolje. Imate li kakvih prjedloga, savjeta, rješenja?? Jeli ovi problem izazvan mojom greškom ili je do te skinute Viste??

Sad sam trenutno na starom kompu. Oprostite ako je post malo dugačak i nepregledan ali ovo mi je važno i želim vas što bolje informirat o mom problemu.

Unaprjed hvala ne odgovorima!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice