Stigao je mobitel za obožavatelje Coca-Cole

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition već se može kupiti na službenoj stranici proizvođača. Dostupan je u svega 1.000 primjeraka i dolazi u specijalnom 'deluxe' setu

Matej Markovinović nedjelja, 12. veljače 2023. u 17:12

Krajem siječnja na Twitteru je osvanuo render mobitela, koji je bio „presvučen“ bojama i znakom Coca-Cole. Nije bilo potrebno dugo vremena da se otkrije o kojem je zapravo mobitelu riječ, a sada su poznate i ostale informacije koje će zanimati ljubitelje popularnog gaziranog pića.

Iako se „nagađalo“ da će se ovaj mobitel zvati samo „Coca-Cola Phone“, to ipak nije slučaj. Riječ je Realme 10 Pro Coca-Cola Edition modelu, koji će se moći kupiti u svega 1.000 primjeraka. Pogoni ga Snapdragon 695 SoC, uparen s 8 GB RAM-a te 128 GB interne memorije, a na „leđima“ ima 108-megapikselnu glavnu kameru.

Mobitel dolazi u „deluxe“ setu, koji, osim uređaja, uključuje i iglu za vađenje SIM kartice u obliku čepa Coca-Cole, razne naljepnice, karticu s brojem od 0001 do 1000 i figuru maskote Realmea.

Osim fizičkih dodataka, Realme 10 Pro Coca-Cola Edition ima animaciju punjenja koja imitira točenje pića te specijalne pozadine, ikone, zvuk za obavijesti i pozive. Mobitel se već može kupiti na službenoj stranici Realmea, po cijeni od oko 240 eura. Dostupnost po regijama trenutno nije poznata.