Edunova - Grafički Dizajn

poruka: 1
|
čitano: 986
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Edunova - Grafički Dizajn

Jedina uspješna škola informatike i managementa u Osijeku, Edunova, nudi edukaciju za Grafičkog Dizajnera koju vodi grafički dizajner koji je ostvario suradnju na projektima sa firmama američke mornarice, njemačke autoindustrije, kao i suradnjom sa manjim firmama diljem svijeta te uspješnim freelance suradnjama i nagradama za kreativnost i odgovornost u svom radu.

 

Polaznici će naučiti koncepte kreativnog razmišljanja, psihologije dizajna i boja te kreiranja strukture prioritetnog sadržaja, prijelom, skiciranja idejnih modela, konstrukcija i izrada identiteta (logo, brošure, vizitke, memorandumi, kuverte...), vođenja projekta, te učenje rada u alatima kao što su Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign (i besplatnim alternativama), te osnove produkt dizajna. Polaznici će naučiti komunicirati sa tiskarama, a kao bonus u svemu steći će i znanje osnove izrade knjiga/kataloga (ukoričavanje) i uveza, jer završni rad uključuje izradu knjige standarda i vezanih tiskovina, bilo odabirom printa u tiskari ili ručnim radom kod kuće. Polaznci će naučiti koncept freelance portala i kako komunicirati sa klijentima. Volimo se hvaliti radovima svojih polaznika, a uz dobrog predavača i vaš rad željeli bismo pohvaliti i Vaše.

 

Edukacija je namjenjena svima od potpunih početnika, umjetnika, profesora i stručnjaka koji žele obogatiti svoje znanje, osobama koje se bave izradom nakita i kozmetike koje žele naučiti izrađivati vlastitu ambalažu za svoje proizvode ili bilo kome tko osjeća želju i potrebu da se kreativno izrazi.

 

Za više informacija o uspješnosti naših polaznika i profesora posjetite nas na webu, kontaktirajte nas telefonom/mobitelom ili popijte kavu sa nama u Osijeku. :)

 

http://www.edunova.hr/informatika/graficki-dizajner/

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2016 18:41 (zekko).
 
0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice