Pogledati epizodu The Orville - Majority Rules
Ljepota facebook društva.
naprotiv - ta se zamisao prvi put pojavila u seriji black mirror, episoda "nosedive". orville je to besramno pokrao i to jedva godinu poslije (i tad sam ga prestao gledati i izbrisao sve s diska). 
i ja sam svog izgazio...
I promjenit kablove
Kablove treba redovno mijenjati. Nikad neznas kad se zica moze zastropati.
Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Kina - država koja je uzela najgore od kapitalizma i komunizma.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Were all going to die. Come watch TV.
Treba im smanjiti porcije riže na dva puta dnevno.
Mi smo također prigrlili nešto slično, rodijački kapitalizam. Malo toga se promijenilo od Juge, i dalje je tu jaka država, socijalističko gospodarstvo, sindikati, uhljebništvo, nerad, korupcija, nova generacija sunbnorovaca aka šatoraši...
Hoće li ih kazniti i za čiteraj u igrama ?
Ovo podržavam, varanje u ranked igri bi trebalo tretirati jednako kao varanje na faksu (nije da nam toga fali...).
Ako je doping zabranjen zašto bi elektronički doping bio dopušten?
Nije to varanje ako igraš Single player.
O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
konačno je stiglo vrijeme da trolovi, čiteri i ostala gamad plate za svoja sranja, a da pošten narod dođe na svoje... selim se u kinu
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)