Pozdrav svima,
Imam problem sa explicit sadrzajem na apple music...u postavkama mi je dozvoljeno eksplicit ali i dalje ne dozvoljava slusanje...klasifikacija je stavljena na Sjedinjene američke dražve i nikako ne zeli svirati....na macbook-u radi na ipad-u i iphone-u ne...ako ima itko kakav savijet puno bi pomogao

). Što se Čivre tiče, ne znam tko je od naših novijih rockera/pop pjevača/ica (bilo pobjednika glazbenih natjecanja ili drugačijih) ostvario zapaženiju karijeru. On je tek na početku karijere, ali ovo područje (regija) nije isplativo za rockere/alternativce. Možemo mi bježati od toga, ali istočna glazba se ovdje pretežito traži. U Splitu je prošlog ili pretprošlog ljeta arena bila danima popunjena sa raznim istočnjačkim pjevačima, u Zagrebu Boban Rajović napunio Arenu za solistički koncert (u Splitu također), u Zagrebu na Rujanfestu glavni izvođači bili bh i srpski pjevači/ce, u Osijeku na danima piva bude tamburaških ekipa, no i tamo se lagano vidi pravac kretanja sa javnim nastupima. O klubovima da i ne pričam.

Kruha i igala...