Hitno omogućiti ChatGPT papigama i ostalim inteligentnim ptičurinama.
Papige pokreću videopozive s drugim pticama i razv
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.320
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja papiga je inteligentnija od vecine ljudi.
Uvijek zna kad je zelim staviti u kavez.
(Nisam siguran da ljudi to kuze.)
Kad je naucila otvoriti kavez dugo je skrivala to jer bi se
sama vratila nazad kad cuje ulazna vrata i zatvorila bi vrata kaveza za sobom da mi ne primjetimo.Sad je uvijek otvoren i to je njen kutak za "privatnost".
Slaze lego kockice, bolje od neke djece.
Grupira boje.
Bolje razumije nas jezik nego mi njen.
Zna mi pokazati sto zeli, kupanje,igranje, maznju, papicu...
Kad zeli vani u setnju tiho sleti na ledja jakne dok idemo vani.. zimi od debele jakne i u brzini ponekad joj i uspije proci neopazeno. Surfa internetom , voli gledati druge ptice i pricati s njima. Neke obozava i snimke tih moze gledati puno puta i cesto se tada glasa "uzbudjeno".
Objektivno inteligentnije je stvorenje od psa ili macke,
samo je i tvrdoglavo i tjera svoju volju. Vrlo suptilna, voli rutinu, i jako je vezana za ljude narocito ima svog "ljubimca" u obitelji. Za nju ona je gazda mi ljubimci. U pravu je. ( Nisu sve vrste tako inteligentne )
Jel' ima sklonosti prema teorijama zavjera? Jel' barem anivaxerka i ravnoremljašica? 
Zašto trolaš čovjeka? Nemaš pametnijeg posla? Rekao je da ima papigu, a ne šišmiša iz Wuhana koji prenosi COVID.
Jel' ima sklonosti prema teorijama zavjera? Jel' barem anivaxerka i ravnoremljašica? 
Rekao sam da je inteligentnija od vecine ljudi.
Nisam smatrao potrebnim dokazivati jer ovaj forum ima pojedinaca uvijek spremnih da to i dokazu.
Zašto trolaš čovjeka? Nemaš pametnijeg posla? Rekao je da ima papigu, a ne šišmiša iz Wuhana koji prenosi COVID.
Ako on može takvo što reći za većinu ljudi onda ja njega mogu pitati je li ta papiga pokupila što od njega ili on samo poput papige na forumu ponavlja gluposti sa treš teorijskozavjereničkih portala. i to još fino sa smajlijem 
Ja sam šišmiša naucio da citira Jesenjina i miluje grudi. Aktivan je komentator na indexu.

Halooo Bok