Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 19.898
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr".
12 godina
offline
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od
Stric_Jura kaže...

gle, zbilja ne mora biti NAMJERNO, ali...

 

tko god (iako je izgledno da su to Ukrajinci) ga ispalio, treba reći: žao nam je, ratna psihoza, kurac-palac i odletio je gdje nije bio namijenjen...

 

OK...

 

ali sad dok će mi baljezgati da je to namjerno NATO iskoristio da  testira svoje jugoistočno krilo, prosim lepo posipano s cukorekom, slijedeći neg ide na Atomium ili u dnevnu sobu onog norveškog štakora , budućeg guvernera nacionalne banke (jaka muda)...

 Niti NATO želi sukob s Rusijom, niti Rusija želi sukob s NATO-om. Ako nije puka slučajnost (u koju ni najmanje ne vjerujem) lako je pogoditi kome bi pasao vojni odgovor NATO-a.

15 godina
offline
Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr

Nit se javlja nit piše tko je ovo ispalio.E sad se ti misli šta to znači što je najgora situacija. Vrijeme doleta se poklopilo sa našim djelovanjima u sukobu. Zemlje preleta se dokazale nesposobnima, također vrlo loša situacija. Odmah tražiti raskid ugovora sa Nato jer nikakve koristi nemamo več samo možemo biti meta napada ako se ameri ovde usidre sa vojnim arsenalom. 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
offline
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od

nego... nitko ne spominje automobile koji su najebali... jedno 40 komada... tko će ljudima štetu namiriti?
mislim da ni kasko ne pokriva "ratna" oštećenja. 

Moj PC  
5 0 hvala 1
6 godina
offline
Re: Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od
Gebirgs kaže...



Sve simpatije na stranu, ali ako je ovo diverzija Ukrajinske strane da isprovocira NATO odgovor, a ovo polako mirisi na nesto slicno (nadajmo se da ce crna kutija pruziti par odgovora tko je pustio ovog goluba da leti za Zagreb), treba ih poslati u krasni dron vrlo otvoreno i direktno. Jer da je ovo strefilo jednu od dvije mete u Buzinu, bilo bi to druga prica.


 To je to. NATO to zna. Zato se ovo i zataškava. Nigdje bitnije spomeni u cijeloj Europi. Na r/europe (totalno nebitno, al vrag mi nije dao mira), tek kad se duboko scrolla, 1 članak. Pri vrhu je konj kojeg voze helikopterom. Ne zapravo projektil, raketa od 6 tona koja je pala par metara od studentskog doma, preletila 3 NATO članice u stupnju pojačane pripravnosti i srušila se u glavni grad. Mi jesmo pr**ja, ali njih jednostavno nije niti toliko briga. I ovo je ogroman problem. Nema razloga za strah i paniku, ja ne paničarim, ali isto tako bio bih lud kad bih umanjivao ovo što se dogodilo. Da se bilo gdje dogodilo, bilo bi mi čudno. NATO je samo Amerika i još par bogatih zemalja, sve ostalo je snađi se druže.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
6 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice