Innbox v46 i wi fi

poruka: 1
|
čitano: 1.856
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Innbox v46 i wi fi

Imam mrežu kofiguriran na sljedeći način:

 

V46 koj hendla 2 opti tv-a i henda sve žične konekcije isključen mu je wi fi,

Tp lik c80 zadužen je za wi fi. Na C 80 preko wi fi ja spaja se još 2 extendera putem wi fi-a.

Na drugoj zgradi imam D link dir 809 (spojen kablom) koji je u AP modu na njega je spojen TP link extender putem wi fij.

 

Problem je sljedeći kada u extender koj je spojen na C 80 putem wi fija (za koji mi javlja da je signal slab) uštekam mrežni kabal mreža postane nestabilna na način da se putem wi fi-ja nemože pristupiti internetu odnosno u cijeloj kući wi fi krene prekidati prekida/spoji se na par minuta i onda opet prekine. Jedino rješene je popesti se na tavan i tamo uštekati i ištekati extender plus uštekati ištekati C80. Problem sam rješio na sramotan način time što sam ištekao mrežni kabal, extender se povezao putem wi fi-ja, a mreža je sada postala stabilnija.

 

Sada sam postavio još jedan extender (treba mi zbog kamere) on je spojen na DIR 809 i nažalost veza mu je loša jer je udaljenost između njih prevelika (planiram to rješiti provođenjem kabla) i sada opet dolazi do sranja sa WI fijem. Od kada sam ga spojio wi fi opet prekida na C80.

 

Je li moguće da je problem u V46 koji nemože shendlati toliki broj korisnika. Naime riječ je od 4 do 8 žičnih korisnika od 10 do 17 bežičnih korisnika.

Ili je možda problem u C80...

 

Čak sam razmišljao staviti V46 u brigde mode i poštedjeti ga muka, ali opet bojim se da ni C80 nije dorastao zadatku.

 

 

 

Praise the sun
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice