Canon G11

poruka: 5
|
čitano: 5.542
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Canon G11".
16 godina
offline
Canon G11

Optički zoom je 6, a ne 5x kao što je navedeno u specifikacijama.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
offline
RE: Canon G11

Nebih rekao, gledam ga upravo u Canonovoj brošuri, 6.1 - 30.5 mm, 6.1 × 5 = 30.5. Lijepo da su vratili pomični LCD ekran koji su još sa G7-icom ukinuli, samo je šteta što takav vrhunski kompakt više nema, kao što je imao zaključno sa G6-icom, svjetlosno jači f2.0 objektiv. Napuhuju ISO vrijednosti, no držim da je blenda 2.0 ipak prednost, u slučajevima kad želimo malu dubinsku oštrinu. Prava stvar je ovaj novi S90, malih dimenzija, f2.0 objektiv, ručne kontrole, RAW, ozbiljno bih razmislio i o njemu naspram G11 kad bih sad uzimao novi fotoaparat.

Kad sam već otišao u digresiju, prava je šteta što i SX20 IS nisu opremili snimanjem u RAW zapisu, uz ostale karakteristike to bi mu donijelo dodatnu dozu ozbiljnosti. Osobno snimam u RAW-u već neko vrijeme i mogućnost jednostavne, a istovremeno vrlo detaljne, učinkovite i kvalitetne obrade digitalnih negativa u Photoshopu meni je upravo fantastična - nebih više mogao živjeti s JPEG-om. Usput, hvala nebesima da su odlustali od napuhavanja pustih megapiksela na maljušnim CCD čipvima. Osmijeh

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 13:22 (Leprechaun).
16 godina
neaktivan
offline
Canon G11

na slici vam je ostao G9

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
 
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Canon G11

Ispravljena je pogreska sa fotografijom G11, a informacija o 5x zoomu je tocna. Preuzeta je sa Canonove sluzbene stranice.

 

http://www.canon.hr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_G11/

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Canon G11

Ovaj fotić mi je zapeo za oko,izgleda dobro (mislim na karakteristike).

 

Dobio sam informaciju da negdje ima kupiti taj fotić za 3000 kuna na internetu. Pokušavao sam tražiti,ali nisam našao pa me zanima jeste li negdje vidjeli ovaj fotoaparat za toliko para?

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice