Google će Android korisnicima u Ukrajini slati upo

poruka: 3
|
čitano: 3.043
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google će Android korisnicima u Ukrajini slati upo".
13 godina
offline
Google će Android korisnicima u Ukrajini slati upo

Jel se zna kaj s Hrvatskom, cemo i mi dobit ta upozorenja 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2022 9:04 (S4iNt).
 
8 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Google će Android korisnicima u Ukrajini slati
S4iNt kaže...

Jel se zna kaj s Hrvatskom, cemo i mi dobit ta upozorenja 

 -ekšli, to se odnosi na hr, uz klasično znanje prosječnog američanina/prezidentea koji pomješa države from jurop-azije-itd.. (neki dan ukrainian-iranian..)

-usluga je već dostupna (i prije incidenta s jaruna) .. ali se potkrala uobičajena mala greška, jer im je prevoditelj za 'region' sloven'c, pa su samo zamijenili kooordinate, 16-45 45-16 i ogalsili zračnu opasnost u jemenu.. (i 61-54 za napad ukarinaca na jekateringburg-cccp no tamo je usluga nedostupna..) no to su sitne greškice, foux-pasići, dok se malo uigraju kao i nato ekipa na pleykama koja upravo odlazi na rundu CS i WoWa.

-takve greškice su razumljive, onak, čitav svijet (normalan) vozi po desnoj strani, englezi po lijevoj.. tko će to sve popamtiti, sinkronizirati, prevesti.. i da je na kraju točno.

-trenutno AI (onaj šah-go) uči na greškama.. tj to je metoda strojnog učenja, pošto je grešaka više od predvidljivog još je prvašić i trebat će mu godine dok pohvata države-koordinate ili tko što misli kad pogriješi u govoru.. tak da za sad ništa od AIa, prije će eu do energetske samostalnosti +2030-60..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
offline
Google će Android korisnicima u Ukrajini slati upo

Da, bit će i za Hrvatsku upozorenje tipa:

 

"Upozoravamo vas da je na vašu zgradu prije tri dana pao dron ili nepoznata letjelica te da je vaša zgrada srušena.

Ukoliko ste živi ispod ruševina savjetujemo vas da pozovete pomoć ali ne pre glasno kako svojom galamom ne bi uznemirili preživjele sustanare.

Hvala, vaš google"

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice