Google Wallet - digitalni novčanik za mobilno plać

poruka: 12
|
čitano: 10.580
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Wallet - digitalni novčanik za mobilno plać".
14 godina

Nevjerojatno koliko se Google potpuno pogubio. Mijenjaju servise i aplikacije novima bez ikakvog razloga umjesto da nadograđuju postojeći, često je to žešči downgrade (Google Play Music i YT Music padaju na pamet). Nisu uspjeli u više od 10 godina dovest u red Android tablete, a sad uništavaju i Android Auto.

Moj PC  
2 1 hvala 0
3 godine
protjeran
Re: Google Wallet - digitalni novčanik za mobilno

Pređeš na Apple.

9 godina
Android Auto je, iako ga dnevno koristim, smijeh od softvera. Neće prikazati temperaturu zraka nego samo u Fahrenheitima, neć raditi bežično (BT ili WiFi) nego sam preko USB žice, ali čak ni to preko bilo koje.
Ipak, koristan je pa na žalost moram pristati i na ove gluposti.
Najčešće na njemu koristim Waze (isto Googleov, ima opet svoje mušice) i Spotify koji nije Googleov, ali je nevjerojatno bezobrazan prema korisnicima.
I sve to stoički trpim. Pa dobro, koji mi je vrag?
Life is jazz. Play it cool.
16 godina

Moje iskustvo s Google Walletom i apgdejdom te PBZ karticama (VISA electron i VISA Preva... khmm Premium):

Reganje i autorizacija u Google Pay bila je originalno putem PBZ #Withkeya (zato sam i odabrao PBT kao banku) ili na neki slični uglavno način gdje se ne mora zvati ove vucibatine u PBZ i potvrđivati svoj identitet te vjerojatno diktiranje #Withkeya preko telefona ?!?!???!!?! Neznam koja je procedura (#lazy), ali za obe kartice da bi se regale (prethodno su uredno korištene na Google Pay) kaže "nazovi banku". Nisam čitao uvjete, razloge, #lazy. Treba mi biti jednostavno. Point being - zakomplicirali su i sad im (zbog moje lijenosti) neidu više moje provizije jer sam doslovno sve kupovao preko Vise electron sa telefona ili sata - nego automatski topupam Revolut Visu sa iste te PBZ kartice.

Revolut Visa Metal debitica se dakako dala registrirati bez zvanja na TELEFON i prebiranja kroz brojčane menije. ZAŠTO TO  UOPĆE POSTOJI. Sve što je bilo potrebno bilo je kliknuti OK u Revolut aplikaciji sa biometrijskim pristupom. (Kako uostalom ima i PBZ aplikacija za neke druge stvari i inicijalnu autorizaciju Google walleta).

Rant over :D

Nemam se ja tu što boriti protiv vjetrenjača vjerojatno ću ih prije ili kasnije nazvati. Ali kad ćemo već pričati ću otkazati i Visu Premium - da mi mozao ostane u karmičkom ekvilibriju :-)

2 0 hvala 0
17 godina

@patrik - kod mene ista situacija, jednostavno vise ne koristim PBZ karticu za nista, tako da lijepo rade protiv sebe.

Gledam te!
14 godina
patrik kaže...

Moje iskustvo s Google Walletom i apgdejdom te PBZ karticama (VISA electron i VISA Preva... khmm Premium):

Reganje i autorizacija u Google Pay bila je originalno putem PBZ #Withkeya (zato sam i odabrao PBT kao banku) ili na neki slični uglavno način gdje se ne mora zvati ove vucibatine u PBZ i potvrđivati svoj identitet te vjerojatno diktiranje #Withkeya preko telefona ?!?!???!!?! Neznam koja je procedura (#lazy), ali za obe kartice da bi se regale (prethodno su uredno korištene na Google Pay) kaže "nazovi banku". Nisam čitao uvjete, razloge, #lazy. Treba mi biti jednostavno. Point being - zakomplicirali su i sad im (zbog moje lijenosti) neidu više moje provizije jer sam doslovno sve kupovao preko Vise electron sa telefona ili sata - nego automatski topupam Revolut Visu sa iste te PBZ kartice.

Revolut Visa Metal debitica se dakako dala registrirati bez zvanja na TELEFON i prebiranja kroz brojčane menije. ZAŠTO TO  UOPĆE POSTOJI. Sve što je bilo potrebno bilo je kliknuti OK u Revolut aplikaciji sa biometrijskim pristupom. (Kako uostalom ima i PBZ aplikacija za neke druge stvari i inicijalnu autorizaciju Google walleta).

Rant over :D

Nemam se ja tu što boriti protiv vjetrenjača vjerojatno ću ih prije ili kasnije nazvati. Ali kad ćemo već pričati ću otkazati i Visu Premium - da mi mozao ostane u karmičkom ekvilibriju :-)

Erm, ja sam prije par tjedana instalirao Wallet i mislim da ništa nisam morao ni importati, sve mi se prebacilo, uključujući PBZ karticu iz Paya.

Ali ako želiš muku pređi u Zabu. Stari ima spojenu karticu tekućeg na Keks, svako malo mora nanovo autorizirati karticu što mu praktički čini app beskoristan jer ne zna to sam napravit.

12 godina
neaktivan

Iz Paya mi povuklo u Wallet sve. PBZ banka. Nisam trebao nikoga zvat.

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
Ja sam upravo zbog tog poziva odustao od Google novčanika jer sam mijenjao telefon. Sad sam prešao na iPhone i reko idem probati Apple novčanik kad ono isto sranje.
Nudi dodavanje iz PBZ mobilne aplikacije gdje sam prošao kroz identifikaciju ali naravno javlja internal error, tako da sam odustao i od toga.
Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2022 11:32 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni je koincidirala forsana zamjena paya u wallet sa zamjenom telefona tako da se nisam okoristio ovim jako korisnim fičerom nažalost.
16 godina

Evo da malo nadopunim temu - karticu VISA electron, ne više karticE (Visu Premium sam u međuvremenu otkazao) je bilo potrebno ponovno autorizirati telefonski za Google Wallet na Android Wear satu - sat (Samsungov) je uparen sa telefonom na kojem je dotična kartica autorizirana u walletu (telefonski i radi). I opet 20 minuta čekanja na javljanje operatera...

Revolut je odradio automatski. No eto riješeno i radi.

Pretpostavljam da su dulja čekanja uzrokovana perfect stormom Google Walleta i telefonske autorizacije (promjena u uvjetima ili procesu?) u isto vrijeme i smanjenog kapaciteta call centra...

14 godina

Kako dodajete kartice vjernosti u wallet? Htio sam dodati pevex ali nema ih na popisu, na staroj aplikaciji si mogao bilo kakvu karticu dodat cak i ako nije na popisu, samo slikas bar kod i nazoves je kako hoces 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Čini se da je PBZ fixao problem sa verifikacijom. Dodao sam karticu u apple wallet i nije me tražilo da zovem banku. Čudo.
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice