LOL

LOL
Prije ćemo umrijet svi neg se sav led otopi. Nestašica hrane bi prvo nastupila zbog ekstremnih vremenskih neprilika suša i tuča, potapanje obala bi bio najmanji problem.
Ratovi oko resursa, jednostavno ljudska priroda je takva, sve ostalo je političko skupljanje bodova na histerčinoj gen Z koji su najslabije obrazovani pa je i lakše manipulirati njima kad im tupiš svih njihovi 20 godina o klimatskim promjenama.
znači, seljenje odobalnih (hrv.: ofšor) perionica novca u ostale otočne "države". nadvodne.
Boli nas taki, mi imamo 1000 otoka kad koji nestane necemo ni skuziti
Pametan potez.....
Nama ide dobro, CO2 nam ne smeta, ekonomija raste, turisti bućkaju nogive u bari jadranskoj
sada nas ovi eko manijaci zele unistiti, zabraniti plin, ugalj, naftu.... da bi postali siromasni, sve zbog par otocija....
neka se Kiribati i ostali svi isele u metaverzum i dozvole nama da se i dalje bogatimo.....
HrvaCka, since di si bio '91?
ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...?
ja i dalje ne znam što je to metaversum. To je u svojoj osnovi nekakav 3D objekat koji možeš gledati preko VR naočala...?
"Blagoslovljen bio onaj koji živi u neznanju, jer njegovo je kraljevstvo divno i sretno." (fdl 19,11)
A sad ozbiljno: zaista ne želiš znati.
Ucite od Nizozemske, seljacine otocke. Ili se javite Zuckrenom, i njegov Metaverse takodjer tone.
https://en.wikipedia.org/wiki/Land_reclamation_in_the_Netherlands
Virtualni alternativni svijet. Pristup je moguć i bez VR naočala, ali je dojam potpun tek s njima. Primjer, prošli tjedan je u Decentralandu održan glazbeni festival (Bjork, Gramatik, Ozzy i hrpa drugih glazbenika) i pristup je bio moguć i bez VR naočala.
Po meni cilj metaversa nije zamijeniti fizički svijet već ukloniti barijere i granice koje isti postavlja.
Po meni cilj metaversa nije zamijeniti fizički svijet već ukloniti barijere i granice koje isti postavlja.
WTF?
RDP!
Ova recenica kao da je izvadena iz PR handbooka svakog bullshit startupa/politicke stranek/doktorata stranackog uhljeba.... besmislena nakupina rijeci...
Da nisi doktorirao u osijeku mozda?
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)