Tracktv
Serializd – zajednica namijenjena strastvenim ljub
- poruka: 9
- |
- čitano: 7.632
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gotovo u potpunosti prestao sam gledati serije, osim mini serija koje imaju glavu i rep
ostalo se pretvorilo u beskonačno štancanje epizoda, koje već nakon 3-4 sezone postaju smeće
čak i kad zadrže koliko-toliko kvalitet, čekat godinu dana na nove epizode u neznam ni sam koliko serija, postalo mi je prezamorno

zanima me kako to izgleda ako si/kad si "strastveni ljubitelj" televizijskih serija.
Meni bitnija stvar od svega vezanog za tv, postoji li kod nas neka stranica/app di bih mogao ukucat film ili seriju koji me zanimaju i da mi izbaci ak se nalazi na nekom od domacih streaming servisa.
Ovo nađi film, otvori na telki hbo max, jebi se sa utipkavanjem naslova pa nema pa otvori amazon, repeat pa Netflix, repeat me samo potiče da otvorim stremio i pogledam to kak treba.

Meni bitnija stvar od svega vezanog za tv, postoji li kod nas neka stranica/app di bih mogao ukucat film ili seriju koji me zanimaju i da mi izbaci ak se nalazi na nekom od domacih streaming servisa.
Ovo nađi film, otvori na telki hbo max, jebi se sa utipkavanjem naslova pa nema pa otvori amazon, repeat pa Netflix, repeat me samo potiče da otvorim stremio i pogledam to kak treba.
postoje i drugi nacini i rade nemjerljivo bolje od streaminga.
Ja koristim JustWatch, odabereš zemlju i streaming servise koje imaš i stvarno dobro radi.
Preporuka je također da imaš VPN pa onda možeš streamati stvari koje nisu dostupne u Hrvatskoj a jesu recimo u SAD-u.
I još ima aplikacija