Ajde hvala bogu 💪🏻

Ajde hvala bogu 💪🏻
Mislim da tu nije samo pitanje financiranja. Lako se skupi potrebno. Moje misljenje da je tu u pitanju neko zasicenje svega ono "Dosta mi je"...
Mislim da tu nije samo pitanje financiranja. Lako se skupi potrebno. Moje misljenje da je tu u pitanju neko zasicenje svega ono "Dosta mi je"...
Nema to veze s tim "dosta mi je" vec čovjek ima ozbiljnih zdravstvenih problema ali to nije navedeno nigdje ili je meni promaklo...
Evo kopiran tekst s drugog portala gdje je objavljeno u razgovoru s njim o cem se radi.
"Site je ostvarivao i određene prihode koji su se s vremenom smanjili, te sad predstavlja teret ne samo zbog potreba održavanja i troškova, nego i zbog toga što Ristić ima ozbijnih problema s vidom, odnosno se zbog manjeg vidnog polja i službeno smatra "legalno slijepim.
Iz tog razloga se odlučio ugasiti site, ali je isto tako spreman pokloniti ga nekome tko bi bio spreman nastaviti se brinuti o njegovom funkcioniranju. S obzirom na prve reakcije communityja na društvenim mrežama, čini se da bi se nekakvo rješenje možda i moglo pronaći, s obzirom da je niz ljudi emotivno vezan uz site koji su godinama koristili"
paket pretpata...20 titlova 1E
Kvaliteta titlova je 2/10. Zadnje što sam gledao sa HR titlovima je "The Big Short" iz 2015.
jedno 20 puta mi je došlo da idem ispraviti titlove i reuaload napraviti, al onda sam skinuo orig. engleske i nikad više koristio HR titlove.
Tako da bi oni tebi trebali plaćati za korištenje.
Meni su donekle ok titlovi iako zna se desit da neka serija/film ima problema..
Tipa Z nation, pet sezona i skoro svaka epizoda onak 15min prije kraja pocne brzat i tad gasim titlove (i palim engleske u slucaju da je neka rijec koju je teze razumijet)
Može li mi netko objasniti kako stranica/firma koja prema CompanyWallu ima godišnje prihode od 40-50k €, a uz to i neki dobitak, može biti neprofitabilna?
Prije bih rekao da se tu ne radi o nekom profitu s obzirom da ljudi tu većinom rade na volonterskoj bazi, već frustracija vlasnika i ishitrena reakcija s obzirom da on više zbog zdravstvenih razloga ne može voditi stranicu.
a zasto da bug kupi titlove.com?
bug je firma, firma ako ide u akviziciju gleda da profitira, ocito je da ovdje nema nekog velikog profita, barem ne znacajnog za bug.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)