Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

poruka: 5
|
čitano: 3.882
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko".
16 godina
offline
Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

Znači nitko neće odgovarati za nekršanje i neodržavanje IT sustava. Ransomwari su stara stvar, sramota da to još nemaju pokrpano!

 
1 1 hvala 0
9 godina
offline
Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

Znaci da je netko ipak kliknio na "Dragica je 5 KM od tebe,sama i napaljena, klikni za kontakt" ili jednostavno dovoljno glup da otvori maliciozni link/datoteku iz sumljivog izvora bio to mail/stranica/privitak.

 

"Sofisticiranom tehnikom izvršen je proboj na mrežni sustav kako bi se putem malicioznog koda kriptirali podaci i onemogućio pristup informacijskoj infrastrukturi" - Tocno me strah sta je to "Sofisticirana tehnika" za nase strucnjake, jer ako im je sofisticirana tehnika, socijalni inzinjering, mora da je netko slabijeg intelektualnog levela bio taj dan u uredu..

 

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
offline
Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

niš čudno. valjda 99% svih "zaposlenih u državnim službama" je informatički nepismeno, a i većina nije osobito bistra i/ili volja išta naučiti (osim kako tražiti veću plaću i povlastice). problem je najbolje riješila "palača pravde" (!) u vukovarskoj: ništa mejl, ništa internet, mamatidigitalna, nemojtimeni ovoono. sve papiri, biljezi, pristojbe, nepristojbe, u pisarnicu, kopiranja, primjerci, štambilji. pješice, polako i strpljivo. čudi me da zgrada ne implodira od tona papira u arhivi. nemaš tu što ucjenjivati (jer oni to čine tebi - mi smo tu radi njih a ne obratno). u kasna popodneva ljeti, kad je grad prazan i tih, u pustim hodnicima ponekad odjekuje škripa pera na pergamentu i zveket tintarnica. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
offline
Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

-klasično 'pripoćenje' koje ne želi ništa reći.. tj ono što između redaka ne kažu, da je sustav bio loš-šupalj, odnosno kažu da će podići sigurnost, tj plan podizanja.. tj ako sad uvode plan, to znači da prije nije postojao, adekvatan.. a tad nadležni-odgovorni? ništa, nitko? .. zašto ljudi sjede u fotelji i dobiju plaću?

-drugi dio ne-odgovora.. tko? ništa? .. odnosno zašto ovo priopćenje donosi hanfa, subjekt-institucija koja je hakirana, ne institucija koja obavlja sigurnosnu provjeru npr policija-nadležni, kao fantomski cyber odjel? naravno da hanfa nema što reći o tome tko je.. no zna li recimo policija nešto ili ništa? njihovog priopćenja nema? novinarstvo postoji? .. ili samo mediji?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 0
14 godina
offline
Hanfa objavila rezultate istrage nedavnog hakersko

Hrpa gluposti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2024 14:16 (Toni.Djugum).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice