MrBeast objavio video "preživljavanja" sniman neda

poruka: 2
|
čitano: 1.600
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MrBeast objavio video "preživljavanja" sniman neda".
12 godina
protjeran
offline
MrBeast objavio video "preživljavanja" sniman neda

Video pocinje s fejk kulisom gdje su lose umontirali neke nebodere u pozadinu, da ispadne da je to "grad", a ne obicno napusteno turisticko naselje.

 

Lazu da je grad, pa lazu da nigdje nema zive duse, pa lazu da prezivljavaju. Jer spavaju u Sheratonu Dubrovnik Riviera koji je udaljen 300m pjeske - boravio u njemu vise puta i kupao se na plazi u Kuparima, predivna je, a van sezone prakticki nema zive duse. "Ostali su bez vode" na nacin da se nisu mogli dogovoriti tko ce odsetati do Sub City Centra u kojem se nalazi ogroman Konzum, gdje bi trebali kupiti vodu.

 

Inace, video je losa fejk propaganda za neke preskupe cokoladice. Cilja na najranjiviju skupinu - djecu - kojoj prodaje maglu i te osrednje cokoladice, kao i ona druga Jubito zvijezda Logan koji prodaje presecerenu vodu za par eura pol litre, tzv. Prime.

 

Jad i bijeda. Kako vjerovati da je ikada ista bilo istina sto G. Zvijer tvrdi? Fuj!

 
23 0 hvala 2
16 godina
offline
MrBeast objavio video "preživljavanja" sniman neda

Lik je fejk isto kao i 90% njih tzv influencera i seratora na mrežama, ništa čudno

 

moram nadopissat da se čudim ljudima koji prate takve spodobe, a ima ih gomile, u biti i sam lažem...ne čudim se, otišlo je sve u K K još odavno 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2024 12:16 (Wiz3m4n).
Moj PC  
10 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice