HP Deskjet 5645

poruka: 2
|
čitano: 830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
HP Deskjet 5645
Pozdrav svima,

Imam pitanje vezano za multifunkcionalni printer HP Deskjet 5645. Koristim ga već dvije godine..prešao sam na HP nakon dva multifunkcionalna Canon printera...jedan se pokvario nakon 8 godina a drugi dosta brzo - nije htio printati i uzimati papir s donje strane.

HP Deskjet 5645 - u početku je sve bilo super i u zadnjih par mjeseci imam problema sa printom - nije dobro ispisivao stranice - polu prazne, razmazane slike. Mislio sam da je problem bio u polupraznim tintama, skoro su bile pri kraju. Zamjenio sam ih novim i sve je bilo ok, no međutim, počeo je opet loše printati...lijeva strana je maglovita tj fale slova, prazno. Proveo sam čišćenja glave - no ne pomaže.

Što napraviti? Kupnja novog ili...?

Vidio sam da je HP izdao nove printere 8020 i 9010 modele. Jesu bolji? Ili Canon TS 8250/8350 modele ili neki drugi model?

Hvala unaprijed!
 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: HP Deskjet 5645

- nekad je canon proizvodio za hp..  sad samsung, tako da kojeg god kupiš može biti 'isto'.

-ako je pod jamstvom reklamiraš, ako nije tad j eto tako i predviđeno.. 'normalno', jer sve stari-kvari se (+ postoje sumnje u dodatnu pomoć pa možda uskoro i kazne na nivou EUa, kao za aute.. no to ti ne pomaže.)

-priča s printerima j ezapravo priča o potrošnom materijalu tj toner-tinti, to je biz, ne printer kao komad platike. Stari hp modeli su imali s novom tintom novu ispisnu glavu time i trajnost jer jedino je glava ono što se ekšli kvari (zaštopava) ostalo je kutija i motor koji mogu trajati, osim što sad i plastični ležajevi imaju dobro proračunat vijek pa ne uvlače papir i sl. -its biz. Dok ne dobiju kazne neće promijeniti, tj postoji pravilo da što manje platiš u startu to ćeš više u ekploataciji-kasnije i obrnuto, neki skuplji iz npr klase kopirke će trajati ali je počeno skup. Kao s mobitelom za 1kn pitanje ima li smisla platiti par tisuća kn ili parstotina i računati da ćeš ga baciti tj ne očeklivati trajnost. Možeš čak kao riteri postaviti design-izgled može biti važniji nego računati na to da se neće kvariti dok je brand samo logotip na plastici, isto je.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice