PC se gasi

poruka: 6
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
PC se gasi

 Malo sam nervozan pa se ispricavam pri losem objasnjavaju.

PC mi stoji na servisu vec mjesecima, promijenili su CPU i maticnu plocu no i dalje sada kazu da ga se ne moze popraviti , a neda se upaliti što bih ja sad trebam mijenjati kompjutersku radnju ili šta? Imate koga za preporučiti u ZGu valjda, a da neće koštati previše? Jel može to uzrokovati dual boot na kompu sa linuxom w10?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 9:47 (Kiso94).
 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
PC se gasi

Mijenjaj servis, vjerovatno nemaju veze sa kompjuterima, stoji im duže vrijem na servisu zamijenili matičnu i procesor i opet ne znaju šta je uzrok.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
offline
Re: PC se gasi

nis iscupali su graficku i vratili mi PC, mj dana za valjda 30 min posla

8 godina
neaktivan
offline
Re: PC se gasi

ček malo oni su uzeli tvoju grafičku?

a probaj ti to sam popravit najvjerojatnije da napajanje neradi ali ako napajanje ne radi moguče da je uzelo druge komponente sa sobom.

15 godina
offline
Re: PC se gasi
Kiso94 kaže...

.. Jel može to uzrokovati dual boot na kompu sa linuxom w10?

 ..? - dok ne možeš upaliti nema takve 'opasnosti'.

- ako se nešto ne može popraviti (većina PC komponenti se ne popavlja, nego mijenja-nova), pitanje je samo kompatibilnosti-generacije i cijene. Kad promjeniš 2-3komponente to je zapravo drugi (novi) PC.

- tri komponente, mbo (glavna, zato se naziva matična ploča), cpu (mozak +hladnjak), ram (mozak-2.).. i napajanje/kućište koje to drži.. i imaš PC koji radi. Sve ostalo je dodatno.. i relativno lako za zamijeniti samo je pitanje cijene. Ove tri osnovne komponente nove najjeftinije su cca 1.000kn pa naviše.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
offline
Re: PC se gasi

nah, vratili su mi sve komponente koje su rekli da ne rade, pa sad imam matičnu, grafičku , cpu i  ram karticu kaj stoje.

 

A ne razumijem se predobro u to sve, ja sam rekao da je vjerovatno grafička otišla prije mj dana ili tako nešto, međutim oni nisu to prvo gledali nego nešto svoje pa pc ide sa servisa i nazad mjesecima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice