War Thunder

poruka: 2.253
|
čitano: 235.500
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
offline
War Thunder-F2P MMO Plane Sim

War Thunder je igra napravljena od strane Gaijin studia,inace taj studio je napravio igru IL-2 sturmovik:Birds of Prey.

War Thunder do sada ima oko 200 aviona sa detaljnim pogledom iz kokpita i odlicnom grafikom.

 

Posto nemam pojma vise sta da napisem evo copy-paste sa stranice.

 

http://warthunder.com/

 

War Thunder offers a highly detailed and personalized aviation experience, giving players access to hundreds models of planes with detailed cockpits, dozens of upgradeable weapons, and flying skills that can be honed and improved with each mission. Thanks to the game’s painstaking attention to detail, you’ll truly feel like a World War II fighter pilot as you plunge into battle.

 

 

The genuine World War II experience isn’t limited to the skies. The massive historical battles featured in War Thunder cannot be fought by aviation alone, so the game will also expose players to combat on land and at sea.

Features include:

 

Varied PvP-experiences set in full-scale combat missions

Multiple settings options allow advanced virtual pilots and beginners to enjoy playing the game together

Rich PvE content: dynamic campaigns, solo missions, mission editor, and much more for single-player and cooperative gameplay

Impressive diversity includes detailed models of planes and their cockpits, as well as tanks and ships

Astonishing graphics, authentic sound effects, and beautiful music

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xxjTth06s6A

 

 


 

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:57 (ivanzu).
Moj PC  
4 0 hvala 5
7 godina
offline
War Thunder

I jeli itko probao igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
War Thunder

Ajde da probudim temu, dobio sam invite jos na pocetku ali mi je client bio jako los... sad skidam i prema gameplay-evima igra izgleda odlicno, lijepse mi izgleda od WOWP

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Igra je preodlična,dugo se nisam zabavio uz bilokoju igru kao uz Warthunder. Uspoređivanje s world of warplanesom je besmisleno pošto je warthunder nadmoćniji.

 
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
War Thunder

Pogledao sam gameplay, je da je na neku ruku ripoff na WoT (osim sto su avioni.. Samo da se razumijemo, nemam nista protiv toga), ali je u tome perfektna, grafika je dobra.. Uglavnom, sasvim solidna igra. Skinuo sam si jutros, ali ovaj je*eni patch se skida od 7:00 ujutro tek je na pola, iako mi je brzina skidanja 1.5 MB -.- Mozda se do sutra popodne potpuno skine pa cu moci iznjeti dojmove.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Stvarno odlicno izgleda.Da li je prezahtijevna,koliki su minimalni requirementsi?

 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Square Enix kaže...

Stvarno odlicno izgleda.Da li je prezahtijevna,koliki su minimalni requirementsi?

To je zanimljivo, je nigdje ih nema na internetu. Nitko ih ne zna, a ni sami tvorci igre nisu objavili..

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
7 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Raging-poopingbaby kaže...
Square Enix kaže...

Stvarno odlicno izgleda.Da li je prezahtijevna,koliki su minimalni requirementsi?

To je zanimljivo, je nigdje ih nema na internetu. Nitko ih ne zna, a ni sami tvorci igre nisu objavili..

još bude zanimljivije kad ubace tenkove , dosta nas čeka baš to da počnemo igrat

8 godina
offline
Re: War Thunder
Sepultribe kaže...
Raging-poopingbaby kaže...
Square Enix kaže...

Stvarno odlicno izgleda.Da li je prezahtijevna,koliki su minimalni requirementsi?

To je zanimljivo, je nigdje ih nema na internetu. Nitko ih ne zna, a ni sami tvorci igre nisu objavili..

još bude zanimljivije kad ubace tenkove , dosta nas čeka baš to da počnemo igrat

Koncept igre sa tenkovima im je bolje riješena nego na wotu ali čisto sumnjam da će se velika baza igrača prebacit na ovu igru jer oni koji su jedva izgrindali tier x tenkove znaju da ih to isto čeka i ovdje ljudi sa 20k+ bitaka  ( kad bi barem xfire mogao brojat {#} ), a avioni su definitivno superiorniji nego kod wg

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
7 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
0verlord kaže...
Sepultribe kaže...
Raging-poopingbaby kaže...
Square Enix kaže...

Stvarno odlicno izgleda.Da li je prezahtijevna,koliki su minimalni requirementsi?

To je zanimljivo, je nigdje ih nema na internetu. Nitko ih ne zna, a ni sami tvorci igre nisu objavili..

još bude zanimljivije kad ubace tenkove , dosta nas čeka baš to da počnemo igrat

Koncept igre sa tenkovima im je bolje riješena nego na wotu ali čisto sumnjam da će se velika baza igrača prebacit na ovu igru jer oni koji su jedva izgrindali tier x tenkove znaju da ih to isto čeka i ovdje ljudi sa 20k+ bitaka  ( kad bi barem xfire mogao brojat {#} ), a avioni su definitivno superiorniji nego kod wg

gle WoT sam prestao igrat jer me živcira novi priljev igrača koji nemaju pojma igrat, zato svi čekamo da ubace tenkove , a kaj se tiče grindanja na to smo svi spremni nije greda i još kaj nas privlači je zadnja godina aviona 1948 ,nadam se da bude tako i s tenkovima jer ovo kaj ubacuju u wot nema veze s ničim

8 godina
offline
Re: War Thunder
Sepultribe kaže...

gle WoT sam prestao igrat jer me živcira novi priljev igrača koji nemaju pojma igrat, zato svi čekamo da ubace tenkove , a kaj se tiče grindanja na to smo svi spremni nije greda i još kaj nas privlači je zadnja godina aviona 1948 ,nadam se da bude tako i s tenkovima jer ovo kaj ubacuju u wot nema veze s ničim

A tko ti garantira da neće u ovoj igri ne bude idiota ( poljaci ) ? a to što ubacuju tenkove... a moraju nešto ubacit jer će velika baza igrača prestat igrat.

 

EDIT: nadam se da imaju sluha za community jer ako ne bit će rage-anja po njihovim forumima

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:46 (0verlord).
7 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
0verlord kaže...
Sepultribe kaže...

gle WoT sam prestao igrat jer me živcira novi priljev igrača koji nemaju pojma igrat, zato svi čekamo da ubace tenkove , a kaj se tiče grindanja na to smo svi spremni nije greda i još kaj nas privlači je zadnja godina aviona 1948 ,nadam se da bude tako i s tenkovima jer ovo kaj ubacuju u wot nema veze s ničim

A tko ti garantira da neće u ovoj igri ne bude idiota ( poljaci ) ? a to što ubacuju tenkove... a moraju nešto ubacit jer će velika baza igrača prestat igrat.

 

EDIT: nadam se da imaju sluha za community jer ako ne bit će rage-anja po njihovim forumima

nadamo se da baš takvi igrače budu ostali na Wot-u a  svi koji vole tenkove do 1945 budeju prešli na tu igru definitivno ,jer me nerviraju neki tenkovi koji uopče nisu bili na bojištima a kamoli u izradi

8 godina
offline
Re: War Thunder
Sepultribe kaže...
0verlord kaže...
Sepultribe kaže...

gle WoT sam prestao igrat jer me živcira novi priljev igrača koji nemaju pojma igrat, zato svi čekamo da ubace tenkove , a kaj se tiče grindanja na to smo svi spremni nije greda i još kaj nas privlači je zadnja godina aviona 1948 ,nadam se da bude tako i s tenkovima jer ovo kaj ubacuju u wot nema veze s ničim

A tko ti garantira da neće u ovoj igri ne bude idiota ( poljaci ) ? a to što ubacuju tenkove... a moraju nešto ubacit jer će velika baza igrača prestat igrat.

 

EDIT: nadam se da imaju sluha za community jer ako ne bit će rage-anja po njihovim forumima

nadamo se da baš takvi igrače budu ostali na Wot-u a  svi koji vole tenkove do 1945 budeju prešli na tu igru definitivno ,jer me nerviraju neki tenkovi koji uopče nisu bili na bojištima a kamoli u izradi

Da ali šta misliš koliko bi tenkova bilo u igri? 10? 

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
7 godina
protjeran
offline
War Thunder

zakaj 10? pa bilo je puno više tenkova do te godine , i još sve nacije da stave ko avione kome bolje

 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
War Thunder

Vi ne zelite War Thunder nego novi WoT, je li :P  Neka ostane ovakav kakav je, bez tenkova.. Ako zelite tenkove onda idite na WoT, ovo bolje da ostanu samo avioni, zanimljivije je, tenkovi su istroseni :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Raging-poopingbaby kaže...

Vi ne zelite War Thunder nego novi WoT, je li :P  Neka ostane ovakav kakav je, bez tenkova.. Ako zelite tenkove onda idite na WoT, ovo bolje da ostanu samo avioni, zanimljivije je, tenkovi su istroseni :)

ti stvarno neznaš onda koji je projekt te igre kad izvališ takvu glupost , oni (gajin) su bili tim od WOt-a koji su se odcjepili jer im nije razvoj igre bio dobar i cilj im je sve spojit  sve avione , tenkove i brodove  u jednan globani rat , ako hočeš vozi avion možeš ubijat s njim tenkove i brodove i tako obrnuto , Wot to misli spojiti do 2020 godine a War thunder tim prije zato su se i maknuli od njih ...

6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Sepultribe kaže...
Raging-poopingbaby kaže...

Vi ne zelite War Thunder nego novi WoT, je li :P  Neka ostane ovakav kakav je, bez tenkova.. Ako zelite tenkove onda idite na WoT, ovo bolje da ostanu samo avioni, zanimljivije je, tenkovi su istroseni :)

ti stvarno neznaš onda koji je projekt te igre kad izvališ takvu glupost , oni (gajin) su bili tim od WOt-a koji su se odcjepili jer im nije razvoj igre bio dobar i cilj im je sve spojit  sve avione , tenkove i brodove  u jednan globani rat , ako hočeš vozi avion možeš ubijat s njim tenkove i brodove i tako obrnuto , Wot to misli spojiti do 2020 godine a War thunder tim prije zato su se i maknuli od njih ...

Znam to vec :) Ali mislim da je to nekako glupo, bolje bi bilo da su samo avioni.. ALi, ipak je to samo moje misljenje.. BTW, jeste li zaigrali ovu igru? Meni se ovo smece skida skoro 3 dana, skinulo je jedva pola.. Brzina interneta mi je skoro 2 MB, pustim da se skida, uopce ne koristim internet, ali se uzasno sporo skida -.-" Na kraju cu odustati od igre kao sto sam odustao od WoT, ovo zadnje govno od patcha se skidalo satima dok nisam popi*dio i ugasio skidanje

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
7 godina
protjeran
offline
War Thunder

tebe nekaj drugo onda muči prilikom skidanja jer sam skinuo igru za 4 sata i radi odlično , a da negovorim kako izgleda ludilooo, WOt se skriti može s svojim avionima

 
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Sepultribe kaže...

tebe nekaj drugo onda muči prilikom skidanja jer sam skinuo igru za 4 sata i radi odlično , a da negovorim kako izgleda ludilooo, WOt se skriti može s svojim avionima

Ma, ne spominji.. Pisalo je da ce se skinuti za 2 dana, pa sam prebacio na torrent skidanje, da vidis kako je potegnulo, 2 GB u pola sata, sada je na 70% skidanja (2 sata poslije) 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
7 godina
neaktivan
offline
War Thunder

upravo sam stavio da se skida , nadam se da neće bit OP rusa kao u wot

Moj PC  
0 1 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Igra je odlična, grafika puno bolja od WOWP-a, a o upravljivosti avionom sa mišem je superiorna. Beta testers sam, ali nisam stigao puno igrati, i došao sam do lv 7 sa britancima i njemcima. U početku me odbijalo to što su imali grozan clijent igre, i igru sam skidao 3 dana, jer brzina nije se penjala iznad 50 kb/s, i svaki update mi je trebalo 1 dan skidanja. Ali to su popravili i polako i sigurno bježim sa WOT-a na WT, jer nema toliko id***a i siemki kao u WOT-u koje izginu u 2 minute.

 
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Driv3rcro kaže...

Igra je odlična, grafika puno bolja od WOWP-a, a o upravljivosti avionom sa mišem je superiorna. Beta testers sam, ali nisam stigao puno igrati, i došao sam do lv 7 sa britancima i njemcima. U početku me odbijalo to što su imali grozan clijent igre, i igru sam skidao 3 dana, jer brzina nije se penjala iznad 50 kb/s, i svaki update mi je trebalo 1 dan skidanja. Ali to su popravili i polako i sigurno bježim sa WOT-a na WT, jer nema toliko id***a i siemki kao u WOT-u koje izginu u 2 minute.

 

To da nema idiota nije istina, ima retardiranih poljaka koji se igraju kamikaza, municije imaju pun kufer, ali se samo zabijaju u tebe..

 

Ja sam level 2 sa Amerikancima (tek par dana igram), i mislim da cu se fokusirati samo na Amerikance, jer mi se svidaju njihovi lovci, dostizu velike brzina (F2A-2 na WEP dostigne 560-tak km/h), i imam najdrazeg lovca- F2A-3, imam 4 mitraljeza i skidam im AA bez problema, zato me i prvog resetaju xD A airfield ne da im opustosim, nego sve sto se moze  unistiti ja unistim :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Ma ok, ali ipak kod mene nije takav slučaj. Ja sam sa britancima i njemcima sam 7 lv,  i tu sam dobio na poklon premium avion jer sam beta tester i kod njemaca sam dobio avionček lv 7. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 11:26 (Driv3rcro).
 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Driv3rcro kaže...

Ma ok, ali ipak kod mene nije takav slučaj. Ja sam sa britancima 7 lv  itu sam dobio na poklon premium avion jer sam beta tester i kod njemaca sam dobio avionček lv 7. 

Nice. Ja sam na World of Warplanes beta tester i dobio sam ku*ac na pecivu, ni premium, ni golda, ni kredita, ni aviona.. Ama bas nista :P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 11:26 (Raging-poopingbaby).
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Ja sam isto tamo beta tester, ali sam upalio tu igru 10 puta, i nije mi se svidjela, pogotovo kad sam dobio invite u WT za beta  testera, i kad sam vidio da je superiornija od WOWP-a po svemu, igram samo WT (uz WOT). Ali nisam dugo igrao, i evo sad se vratio i vidim da uz britanca premium aviona griffona dobio sam i njemca lv 7 i ruskog bonbadera TU-2 lv 9 kao poklon (samo moram skupiti pare da ga postavim u hangar)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 11:30 (Driv3rcro).
 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Driv3rcro kaže...

Ja sam isto tamo beta tester, ali sam upalio tu igru 10 puta, i nije mi se svidjela, pogotovo kad sam dobio invite u WT za beta  testera, i kad sam vidio da je superiornija od WOWP-a po svemu, igram samo WT (uz WOT). Ali nisam dugo igrao, i evo sad se vratio i vidim da uz britanca premium aviona griffona dobio sam i njemca lv 7 i ruskog bonbadera TU-2 lv 9 kao poklon (samo moram skupiti pare da ga postavim u hangar)

Ma WT je troduplo superiorniji od WOWP, u WT nisam vidio niti jedan jedini bug, dok u WOWP su bugovi ogromni, npr- letim i zapucam se u nevidljivu planinu -.-"

 

I jedva cekam da stave patch za Army u WT :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
6 godina
neaktivan
offline
War Thunder

A bilo je bugova, recimo u početku je bilo problema sa sihtonizacijom zvuka. Ja u zraku ono čuje se zvuk motora kao da krepava. Ali to je riješeno, kao i problemi sa clijentom igre, kad mi se brzina skidanja nije penjala iznad 50 kb/s

 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: War Thunder
Driv3rcro kaže...

A bilo je bugova, recimo u početku je bilo problema sa sihtonizacijom zvuka. Ja u zraku ono čuje se zvuk motora kao da krepava. Ali to je riješeno, kao i problemi sa clijentom igre, kad mi se brzina skidanja nije penjala iznad 50 kb/s

UF, ne spominji, meni se dva dana bez veze skidalo pa sam sa torrenta morao

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
7 godina
offline
War Thunder

Ja jedva cekam da dodu tenkovi pa da isprobam ju82-g2 i me410 50mm {#}.

Nadam se da ce se tenkovske bitke dogadati na vecim udaljenostima pa da TD ima neku svrhu a nemogu ni zamislit kako ce biti tenkistima kad cuju sirene od ju82 :P.

 

Tank tree:

http://mighty8thvaf.org/mybb/showthread.php?tid=416

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
War Thunder

Igra je odlična , igro sam wowp i mogu samo potvrdit da je ova igra puno bolja od wowp-a . Jedva čekam da vidim kako će izgledat kad dodaju tenkove , sviđaju mi se velike mape i to što kad istražiš u nekoj naciji tier 1 imaš sve avione tier 1 istražene .

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice