Hitman 5

poruka: 29
|
čitano: 3.502
|
moderatori: Danny_HR, F1-IVO, naxeem, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman: Absolution
2 godine
Hitman 5

Citiram iz novina ScreenFun "Još od ljeta priča se o povratku Agenta 47,ali tek sada mozemo potvrditi da ce serial hitman dobiti novi,peti dio.Informacija je procurila od nekih ljudi angažovanih na projektu,a sam razvojni tim - IO Interactive,odnosno izdavac Square Enix još se nisu zvanično oglasili povodom svega.U svakom slučaju na krvavu avanturu poznatog antijunaka,čekaćemo najmanje do kraja sledeće godine."

Jedva cekam.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 7:10 (Intelovac123).
4 godine
protjeran
RE: Hitman 5
Intelovac123 kaže...

Citiram iz novina ScreenFun "Još od ljeta priča se o povratku Agenta 47,ali tek sada mozemo potvrditi da ce serial hitman dobiti novi,peti dio.Informacija je procurila od nekih ljudi angažovanih na projektu,a sam razvojni tim - IO Interactive,odnosno izdavac Square Enix još se nisu zvanično oglasili povodom svega.U svakom slučaju na krvavu avanturu poznatog antijunaka,čekaćemo najmanje do kraja sledeće godine."

Jedva cekam.{#}

imas vec temu :)

Captain EO
2 godine
hrvatskafarkasevec kaže...
Intelovac123 kaže...

Jedva cekam.{#}

Gdje i ko???Nisaam naso na trazilici.

4 godine
protjeran
Intelovac123 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Intelovac123 kaže...

Jedva cekam.{#}

Gdje i ko???Nisaam naso na trazilici.

eh sry mislio sam da se ova tema zove "hitman 5" uglavnom u njoj smo nest raspravljali o njemu

Captain EO
3 godine
Hitman 5

Tu kazu za 400 dana da bu dosao novi Hitman-VGReleases

Ovi isto kazu da ce oko bozica 2011 doci pa bumo vidjeli za  godinu dana {#}

CVG

Ako nista drugo budemo se nacekali :)

PS: Ovo su stare vijesti za one koji nisu bas vidjeli kao ni ja.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
4 godine
Hitman 5

Jako dobre viejsti za sve hitmanoljupce, znam da nas ima. {#}

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
3 godine
Re: Hitman 5
daj baci text link na mobu sam.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
4 godine
protjeran
thuglife kaže...

Jako dobre viejsti za sve hitmanoljupce, znam da nas ima. {#}

LINK

LJUBI TE MAMA :D :D

8ax kaže...
daj baci text link na mobu sam.

http://www.hcl.hr/vijesti-hitman-5-sve-blizi-otkrivanju-5572-27.html

http://dizanje-ratia.info
5 godina
Hitman 5

evo nekih slika

možda ime igre možda ime igre
WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 20:51 (M4X).
3 godine
Toooooooo!
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
2 godine
Hitman 5

Hitman Blood Money je bio odlican.Kad se sjetim samo kad sam se obukao u Santu i gurnuo onog starca s litice ahahah{#}

4 godine
Puls3 kaže...

Hitman Blood Money je bio odlican.Kad se sjetim samo kad sam se obukao u Santu i gurnuo onog starca s litice ahahah{#}

Ma ne govori mi ništa, ono kombiniranje, bez broj pristupam oružje, gadgeti...

Damn, sad ga moran opet odigrati, baš ti hvala. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
3 godine

awww <3 jedva cekam {#}

Pain is temporaily,glory is forever!!
4 godine
Uf! Omiljeni serijal! Jedva čekam...
5 godina
Hitman 5

Vijest o dolasku novog "Hitmana" me baš veseli. Ovo je inače meni omiljen serijal igara izvan žanra avantura koje pretežno pratim. Sve dosadašnje nastavke "Hitmana" igrao sam mnogo puta, sudjelovao u brojnim raspravama na hitmanforum.com, čak pisao i strategije. Sad je prošlo već podosta vremena otkad sam ih igrao, no još uvijek ima prostora za replay, budući nisam isprobao još dosta pristupa.

3 godine
Ja se uvijek usuljam sa Silenced SMG i Sileced Magnum SilverBallers... i pobijem ih sve :P... dobim 6/10 rating obicno.
5 godina
Hitman 5

blood money mi je zakon šta se tiče metoda ubijanja,možeš izvršit misiju bez ijednog ispaljenog metka a možeš i glumit ramba{#}

ja uglavnom igram da tražim rješenja sa šta manje žrtava,i onda na kraju piše you are hitman,nema svjedoka i nema ubijenih civila

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumspl&amp;amp;amp;amp;amp;#228;tze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
5 godina
M4X kaže...

ja uglavnom igram da tražim rješenja sa šta manje žrtava,i onda na kraju piše you are hitman,nema svjedoka i nema ubijenih civila

To je, po mojem mišljenju, i jedini pravi način igranja "Hitman" igara. U protivnom ih baš i nema puno smisla uopće igrati, pogotovu kraj tolikih pucačina.

4 godine
Da,upravo tako se igra Hitman,bez ispaljenog metka :-D Kad se tako prodje 1. put onda slijedi izivljavanje...
5 godina
Arabarran kaže...
Da,upravo tako se igra Hitman,bez ispaljenog metka :-D Kad se tako prodje 1. put onda slijedi izivljavanje...

e onda slijedi pomahnitali psihomat M4X{#}{#}

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumspl&amp;amp;amp;amp;amp;#228;tze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
5 godina
Pfff... ja kad završim misiju meni piše silent assassin.

Hitman dobi tu i tamo moja baka kad joj se baš ne da igrati :P
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
3 godine
ZC_Someone kaže...
Pfff... ja kad završim misiju meni piše silent assassin.

Hitman dobi tu i tamo moja baka kad joj se baš ne da igrati :P

baka owna !! a sta da joj se da igrat ? :)

Pain is temporaily,glory is forever!!
4 godine
Hitman 5

Tek sam sad vidio ovu vijest, naježio sam se i sjetio se starih dana dok sam prelazio sve Hitmane.. živi bili pa vidjeli :')

Android ♥ /// aka triplex
4 godine
protjeran
Hitman 5

Samo da znate, u pripremi je moja hitman fan stranica na kojoj će biti sve najnovije vijesti i obavijesti o nadolazečem nastavku Hitman serijala, a ponešto i o starim nastavcima ;)

http://dizanje-ratia.info
5 godina
Hitman 5

nevermind, spor sam :)

skužio malo prekasno

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 10:29 (ZC_Someone).
5 godina
moderator
Tamo već postoji tema.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
5 godina
Hitman 5

Ma tek sam se probudio i nije mi se još OS loadao 100%. Pa sam se malo zaletio {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 10:41 (ZC_Someone).
2 godine
Hitman 5

can't wait :D

5 godina
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hitman: Absolution
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice