Educirajte se i učinite vašu IT infrastrukturu još sigurnijom – posjetite Trend Micro događanje

U svijetu definiranom stalnim promjenama u kojem poduzeća ubrzavaju digitalnu transformaciju, voditeljima poslovanja uvijek je na umu rizik.

Exclusive Networks ponedjeljak, 22. kolovoza 2022. u 00:00

Nedavno je kibernetički rizik postao jedan od najvećih izazova s ​​kojima se današnje organizacije suočavaju. Posljednji događaji pokazali su da svaka tvrtka ili institucija može biti napadnuta, stoga je pogled na sigurnost cjelokupne infrastrukture važniji nego ikada. Ne možete kontrolirati ili mjeriti ono što ne vidite ili što ne razumijete. Ublažavanje i upravljanje kibernetičkim rizikom nije moguće bez odgovarajućih resursa.

Dakle, kako se nositi s ovim izazovom?

Vrijeme je da promijenite svoj stav o kibernetičkoj sigurnosti. Pripremite svoju organizaciju za otpornost i brzi oporavak od cyber prijetnji. Pridružite se događaju poda nazivom “More Than XDR with Trend Micro Vision One” i upoznajte stručnjake koji će podijeliti svoje uvide i praktične savjete o tome kako se organizacije mogu pripremiti za suočavanje s neprestanim cyber prijetnjama. Saznajte kako vaši kolege brane svoje organizacije uz Trend Micro tijekom posebnog panela korisničkog iskustva.

Događanje je namijenjeno OCD, CISO, CIO, voditeljima sigurnosnih odjela, SOC menadžerima, menadžerima za kibernetičku sigurnost, i sl. Pridruživanjem ovom poludnevnom događaju imat ćete priliku iskusiti snagu objedinjene platforme kibernetičke sigurnosti i vidjeti kako ona pomaže u upravljanju životnim ciklusom upravljanja rizikom površine napada.

Agenda

09:00 – 09:30 | Registration at welcome desk
09:30 – 10:15 | Threat landscape & current cyber risks – insights from Threat Research Team
10:15 – 10:45 | Balancing cyber risk with accelerated digital transformation
10:45 – 11:00 | Coffee break
11:00 – 11:30 | Answering the risk challenge: Trend Micro unified cybersecurity platform strategy
11:30 – 11:50 | Trend Micro Vision One in action – platform demo
11:50 – 12:30 | Customer experience panel – interview with customer
12:30 – 14:00 | Lunch and networking

Lokacija: Kaptol Boutique Cinema & Bar

Datum: 1. rujna 2022.

Rezervirajte svoje mjesto već danas jer je broj sudionika ograničen!