Tjedni pregled

20. svibnja 2019. - danas
Anketa

Odustajete li od Huaweija?

Neki kažu da su se zbog nedavnog razvoja događaja između SAD-a i Huaweija ohladili od ideje kupnje njihovog pametnog telefona, a drugi kažu da ih apsolutno nije briga - u koju skupinu vi spadate?

Bug.hr prije 8 sati 45 45 komentara
Promo

Kako povećati konkurentnost uvođenjem ISO normi?

Oganj d.o.o. iskoristio je poticaje Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj za sufinanciranje projekta uvođenja međunarodno priznatih normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 čime želi dodatno ojačati svoju poziciju u samom vrhu najboljih pružatelja usluge upravljanja ispisom i dokumentima

Oganj d.o.o. jučer 06:00
Obrazovanje

Suradnja 'Ruđera' i Algebre

Institut Ruđer Bošković i Visoko učilište Algebra danas su u Zagrebu potpisali sporazum o suradnji. Sporazum uključuje suradnju na razvoju obrazovanja, aktivnosti namijenjene podizanju konkurentnosti gospodarskih subjekata te zajednički rad na razvoju tehnologije i infrastrukture u znanosti i edukaciji.

Bug.hr jučer 02:34 0 0 komentara

Trenutno najpovoljnije cijene na tržištu

Automobili

Audi Q5 55 TFSI E Quattro je novi plug-in hibrid s autonomijom od 40 km na struju

Audijev popularni SUV Q5 je upravo dobio još jednu izvedbu. Ovaj je put ponuda dotičnog automobila proširena s plug-in hibridnom izvedbom pod oznakom Q5 55 TFSI e quattro. Pokreće ga kombinacija 2,0-litrenog TFSI benzinca te električni motor, a kombinirana im snaga iznosi 270 kW, odnosno 367 KS, a najveći okretni moment 500 Nm.

Autonet.hr srijeda Vanjski link
Mobiteli

Isprobali smo Honor 20 i Honor 20 Pro na predstavljanju u Londonu

Honor bez obzira na burna zbivanja prošlih dana ima velike planove - danas su predstavili novu seriju 20 koja bi mogla izazvati urnebes na tržištu. Uz najjači čipset dostupan na tržištu, veliku radnu memoriju od 8 GB te ukupno pet kamera upravo predstavljeni Honor 20 Pro opasno ugrožava sve smartphone na tržištu. Isprobali smo ga u Londonu na svjetskoj premijeri na kojoj je predstavljen i Honor 20, u sjeni trenutnih događanja oko upitne buduće suradnje matičnog Huaweija s Googleom

Krunoslav Ćosić utorak 10 10 komentara