Rittal - Novi showroom u Zagrebu

Hrvatska podružnica tvrtke Rittal otvorila je novi Showroom. U njemu su smještene brojne novosti, uključujući i multimedijalni korner, koji će ubuduće biti ono što svima upada u oči kada posjete zagrebački regionalni centar Rittala. Naime, brojna nova rješenja u području upravljačkih i elektroormara, kao što su VX25, AX, KX, VXRi4P, RAS, VX IT i RiMatrix Next Generation, sada se mogu razgledati uživo, naravno, uz stručno vodstvo Rittalovih stručnjaka

R.I. četvrtak, 16. prosinca 2021. u 21:00

U Showroomu tako se mogu pronaći samostojeći ormari u izvedbi VX25. Riječ je o ormarima za nizanje s u potpunosti simetričnim okvirom, što znači više mogućnosti za smještaj opreme, odnosno veću kompatibilnost raznih vrsta šina unutar cijelog ormara, dostupnost sa svih strana, čak i nakon montaže bočnih stranica. Ormari imaju unutarnju i vanjsku montažnu razinu, što znači mogućnost montaže šina na obje razine pri istoj visini, uz dodatnu mogućnost slaganja raznih kombinacija polica. Tu su i tri dubinske razine za montažu montažne ploče: u ravnini s okvirom, pomaknuta prema naprijed, i (što je novost) pomaknuta prema natrag za 25 mm, čime se dobiva dodatni prostor u unutrašnjosti. Svi elementi osnivaju se tako da je potrebna samo jedna osoba za sastavljanje ormara. Podnožja imaju dimenzije 100 ili 200 mm, i omogućeno je sklapanje "na klik" za lako nizanje ormara, a bočne stranice podnožja osiguravaju dodatnu stabilnost. Konačno, tu je i dodatna mogućnost vođenja kabelskih trasa u podnožju (za više slobodnog prostora u ormaru), montažom VX šina u prostoru podnožja i L i C šina za učvršćivanje kabela.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Mreza 1 / 2022 siječanj 2022.


Prijenosni bežični BT zvučnik

JAMO DS 3

Elegantan spoj oblika i funkcionalnosti. Savršen suputnik za glazbu u pokretu. Trajanje USB punjive baterije 6 sati, priključak za SD memorijsku karticu, FM radio, AUX ulaz, 150 Hz - 20k Hz.

779 kn 899 kn Kupi

Bežične in-ear BT slušalice

FOCAL SPARK

Kvalitetan Focal zvuk, aluminijsko kućište, ugrađen mikrofon i daljinski upravljač na kablu, do 8 sati trajanje bateriije, 16 Ohms, 20Hz – 20KHz, 103dB.

499 kn 799 kn Kupi