ASRock predstavio Ultra Quad M.2 Card

poruka: 3
|
čitano: 1.973
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ASRock predstavio Ultra Quad M.2 Card".
15 godina
offline
ASRock predstavio Ultra Quad M.2 Card

Ona crna zavoj traka izgleda bas profesionalno zaljepljena :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
ASRock predstavio Ultra Quad M.2 Card

Dobio ga dhl-om danas.

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
ASRock predstavio Ultra Quad M.2 Card

- zasebno napajanje je nepotrebno (pile-sisa).. pogotovo kao vga power.. (ali hype, izgled vga.. možda zbog tog power(ob)juzeri navale, .. još da ima i rgb-led..) :)

- zgodno je quad, ali cijena? itd. (naravno ne u našim trgovinama.. ili ako bude iznad 1000kn koliko to ima smisla u odnosu na mbo ili diskove koje treba kupiti (vs neki jeftiniji model koji bi bez tih điđamiđa bio zanimljiviji..) jer cijena koja je x10 puta viša od nekih jeftikaner adpaprera je kako se god uzme previsoka. Sve dodatke-fičere koje nudi se može maknuti tj nevažni su kao npr duljina kad je standard-većina 80 ili 4 komada ako kupimo tu količinu, tad je to već bez ičeg drugog skupo računalo, ... smisao? Čisto za usporedbu, 140$ vs 14$..

- zgodno i prednosti u odnosu na asusov model s kojim se uspoređuje (plagira). Upotrebljivo za starija računala/mbo koja nemaju odgovarajući utor onboard i sl. ali koliko stvarno potrebno-upotrebljivo + problem ako bios ne nudi boot s dodatnog kontrolera kao što nude noviji ali tad često imaju m2 pa je ovo nepotrebno itd.

 

promašaj s fičerima koji samo besmisleno podignu cijenu, za tatine sinove i pijane milijardere koji usprkos tome neće biti najbrži baja u selu, samo će potrošiti više krznaša na nešto možda nepotrebno.

-baš me zanima cijena u našim trgovinama.. ili hoće li itko tako nešto uvoziti-distribuirati, onak' na veliko (dva komada koji stoje na lageru..) :) možda kao paket-ugovor s ostalom robom koja će se tad utopiti u vrijednim nagradnim igrama..

 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice