Bluesound Powernode 2 i KEF Q150 - Skladan par

poruka: 2
|
čitano: 1.540
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bluesound Powernode 2 i KEF Q150 - Skladan par".
7 godina
neaktivan
offline
Bluesound Powernode 2 i KEF Q150 - Skladan par

Eh Bugovci.... Nagovorili ste me svojom recenzijom da nabavim V-moda Crossfade wireless, a sada evo i ovo.... sve 10-ke

Tz! Tz! Tz!

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
offline
Bluesound Powernode 2 i KEF Q150 - Skladan par

Jesam ja jedini kome se čini da je cijela ova priča zadnjih godina s DAC-ovima najnovija snake oil prevara Hi-Fi industrije? Sam DAC, spomenuti Burr-Brown PCM5122 košta doslovno 2.45 $, riječima dva cijelih četrdesetpet dolara, ne možeš popiti poštenu pivu u birtiji u Zagrebu. http://www.ti.com/product/PCM5122/samplebuy I da bi ga se iskoristilo je nužno imati uređaj koji cijeli košta 7000 kn; u verziji bez pojačala, dakle, samo taj DAC, malo napajanja, mrežnih gluposti i to, 4299 kn?

 

 

A doslovno najskuplji Burr Brown DAC je 14.26 $ iliti četiri Leffea.

 

Bar da ovaj recenzirani divajs ima još par utora, koji HDMI pa da se okači i na TV, PS, BD, štajaznam; ali jedan USB, jedan Ethernet port i jedan "aux"? Katastrofa. Igračka za ekipu s previše para.

A ako su odjednom od, šta, 2010. godine, kad je to postao latest fad, DAC-ovi toliko odjednom bolji, kako se onda 50% audiofila kune u opremu (npr. CD plejere) staru par desetljeća?

Moj PC  
4 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice