Diskovi - Nemoguća inicijalizacija

poruka: 2
|
čitano: 1.688
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Diskovi - Nemoguća inicijalizacija".
9 godina
offline
Diskovi - Nemoguća inicijalizacija

Imo sam sličan problem, ali s čudnijim rješenjem. Naime ugrađivo sam nedavno jos 1 novi ssd u kantu (blaženi Steam), i sve bilo kak treba osim kaj ga nisam vidio gdje treba. Nakon pola dana kopanja ispalo da je samo trebalo promjenit slovo koje označava disk u exploreru. Ja sam prilikom instalacije u padajućem meniju kliknuo bezveze, tak mi svejedno koje je slovo. Ispalo je da nije, da mora ić po redu. Stavio na E i odma se ukazo. Neznam zakaj onda daje sva slova u meniju...

 
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Diskovi - Nemoguća inicijalizacija

Ne moraju slova ići po redu. Evo i osobni primjer: nedavno sam kupio disk WD Red, kojem sam prilikom formatiranja odlučio dodijeliti slovčanu oznaku R (logično ). I sve je prošlo bez ikakvih problema, bez ikakvih dodatnih intervencija.

 

Tebi je nešto drugo bilo u pitanju. Možda je samo trebalo restartati računalo. Ili možda ima neke veze s tim što ti je to slovo prije bilo korišteno za USB stickove ili štoveć.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice