Facebook se nagodio s tužiteljima u skandalu povez

poruka: 2
|
čitano: 2.658
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook se nagodio s tužiteljima u skandalu povez".
15 godina
offline
Facebook se nagodio s tužiteljima u skandalu povez

Iz jednog skandala u drugi.

 

Pred neki dan na Joe Rogan podcastu, Secerbeg izjavio kako ga je, par dana prije otkrica Hunter Bidenovog laptopa, kontaktirao FBI i rekao da sto god cuju o Bidenima u slijedecih par dana, ruska propaganda i da cenzuriraju.

 

Mark Zuckerberg se doduse pravda, da nisu bas cenzurirali ono "kako treba" (kao recimo Twitter) nego su "smanjili vidljivost".

 

 

Mislim da je krajnje vrijeme rijesiti status socijalnih mreza, jer su postalo premocne.

 

Ili si platforma, ili si izdavac, ali ne mgu biti i jedno i drugo, prema potrebi.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
 
5 1 hvala 0
15 godina
offline
Re: Facebook se nagodio s tužiteljima u skandalu p
syncmaster245b kaže...

.. jer su postalo premocne.

 

Ili si platforma, ili si izdavac, ali ne mgu biti i jedno i drugo, prema potrebi.

 -nisu nego nešto treće.. :) ujkosemov PR, klasična igra cia-ostalih koji drmaju po potrebi scenom (politike-biznisa.. interesa, medijima..).

-pošto se prosjećan pučanin kao zlatna ribica ne može prisjetiti.. stvar je počela 2013-14.. izbori, uz spiku da je iza rusija, no jedino što se činjenično zna da su u tome zapad-nato-države i institucije kao CA.. dok jedina 'veza' s rusima može biti mjesto rođenja jednog od glavnih aktera koji je klasičan prototip cia agenta, rođen u cccp, od sedme god živi u usa, školovanje, posao.. sve biz kao CA, koji se nakon skandala (ali prije tužbe) gasi-nestaje (time i mogući dokazi u postupku..) i nikom ništa, 'baš čudno'.. tj bilo bi stvarno čudno da je drugačije, kao i sad već nevažno pa ide u izvansudsku.. jer trumpek više nije prezidente dok za to da iza stoji putinenko-rusi.. pa ovako, da to rusija može tad bi stvarno bila jača, glavni igrač, ovako je ipak sekundarna velesila .. ili baš sve kompanije-institucije u skandalu su usa-uk, osobe kao cuki i moskowski špija, .. i cuki radi za ruse? ne, radi za ujku.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice