Football Manager 2018 - Izbornik u izbornicima

poruka: 3
|
čitano: 2.141
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Football Manager 2018 - Izbornik u izbornicima".
10 godina
offline
Football Manager 2018 - Izbornik u izbornicima

Sviđa mi se ova recenzija od Damira.

 

Milsim da sam prvu recenziju u BUG u vezi FM čitao od M.Kovača, te koliko se sjećam i on je tvrdio što znaju svi igrači FM(ili bilo kojeg nogometnog managera), da su nogometni manageri kao igre posebno zarazni, još jedna tekam, još jedna tekma, te ode noć....Ima faza u životu gejmera, kada ništa drugo nije bitno, nego samo ta igra, te se po cijele dane i noći posvetiš istoj....


Odmah iza Panzera po količini uloženog vremena sam posvećivao, upravo FM, rjeđe Chamnoshipu....


Što se tiče nogometnih igara na kompjuteru, više su mi bile zanimljivije manageri, nego nogometne simulacije, jer više zadovoljstva pruža manager, nego simulacija, gdje opet rade prsti, ovdje pored razmišljanja ipak imamo dozu neprevidljivosti, kao i u pravom nogometu....

 

To što FM ima dugu liniju učenja, mislim da igri samo daje posebnu draž. Slična stvar kao i kod strateškog war gejmanja...što teže dođeš do cilja, naposljetku zadovoljstvo veće....

Igre čovjeka mogu štošta naučiti, pa tako i upornosti igranja, kao i učenja primjerice C++. Na kraju sve je to igra(samo igra kao i igra), te učenje programiranja i kasnije samo programiranje. Da, SI je dobar studio iz Londona.

 

Igra svakome novom verzijom nudi sve više i više, te igraču ostavlja mogućnost koliko duboko želi biti involviran u sami sadržaj igre. AI pametniji i pametniji...Grafika mi baš nije presudna, više cijenim kao gejmer tu igriviost, te veliku dozu realnosti(osobni utisak) koji mi igra pruža...Zamisli, čovječe, ja, trener-manager, vodim Dinamo, rješavam svoje komplekse kao navijača Dinama u stvarnosti...To je cool!


Dugo nisam igrao FM, a, mogao bih početi, bar koji sat-dva tjedno, a i akcijska je cijena  je za igru....A, i ovo je vrijeme Santa Clausa...

 

Lajkam, recenziju, igru i Damira.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Re: Football Manager 2018 - Izbornik u izbornicima

OK,

 

kažeš dugo nisi igrao,pa opraštam..jer iz godine u godinu,plaćamo novu bazu igrača i redizajn UIa sa par noviteta i masu bug fixova..tako da pohvalit FM18 može netko tko nije zaigrao FM godinama..

 

I btw,recenzija je napisana kao da je ovo "nova" igra(ili kao da ju je napisao netko tko je prvi put u životu zaigrao managera) a ne zapravo mali update u odnosu na FM 17..

10 godina
offline
Re: Football Manager 2018 - Izbornik u izbornicima

@malimujo123

 

 

Gle, nisam baš neki zahtjevan gejmer. Posljednji FM koji sam igrao baš aktivno bio je '12. A, i prije toga sam skoro svaku verziju pratio kako je dolazila godinu za godinom. Čak su me i ljutile kao gejmera noviteti u FM, jer sam se naučio već na jednu verziju, pa dok si prilagodim trebalo je vremena, al' sa protokom istoga sve je bilo O.K..

 

Cijenim trud kompjuteraša iz engleskog SI, kolijevka nogometa inače, a i pravog virtualnog, kompjuterskog nogometnog managerstva.

Ipak, ako se nekome gejmeru na prvu tako ne čini, stoji iza FM veliki uložen trud, te svi oni nevidljivi noviteti koji omogućuju komforno igranje, te napredak u odnosu na prethodnu verziju.

 

Bugova igra ima, zato što se ne stigne sve ispolirati, kako treba. Tržište jednostavo traži svake godine novu verziju igre.

Međutim, uvijek možeš zaigrati stariju verziju.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice