Lenovo Legion Cube, kompaktna desktop računala za

poruka: 3
|
čitano: 1.728
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo Legion Cube, kompaktna desktop računala za ".
15 godina
offline
Lenovo Legion Cube, kompaktna desktop računala za

ovo izgleda k'o švasaparat. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Lenovo Legion Cube, kompaktna desktop računala
Ma izgleda predobro, barem dosta drugačije kućište vjerojatno za one koje žele drugačiji "namješta" na radnom stolu ili u dnevnom boravku a sudeći po Lenovo dizajnu, kvaliteta i sam izgled biće fenomenalan, naravno kao i cijena brandiranih mašina.

Samo meni nije jasno otkud ograničenje od 2TB po HDD-u? Hoće li to Lenovo u Biosu (UEFI) ograničiti ili će isporuka ići sa HDD-om od max 2TB. Prije da je ovo drugo.
Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Lenovo Legion Cube, kompaktna desktop računala za

Malo mi zvuči preskupo s obzirom da cijene počinju NA oko 900$ (računajmo našu "mjenjačnicu" u IT dućanima koja za dolar traži 10 kuna), i čudno da za "gaming" računalo nude opcije sa gtx 1050 i Core i3-8100 uz 280 W napajanja. Pa to nit je nadogradivo, nit gaming. Osim ako se za gaming ne smatra solitaire. 
Čemu to guranje ovakvih konfiguracija koje svatko može naručiti i sam... mislim, ajd, ima smisla kad ponude AiO sa komponentama u monitoru, ali ovo... pa odavno su se nudila barebone kućišta sa ugrađenom matičnom, hlađenjem i napajanjem, i to je često bilo jeftinije nego kupiti kućište i katičnu odvojeno. I onda si normalno dalje ljudi odaberu procesor, memoriju, pohranu i grafiku i vozimiško.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice